Fıçı içinde kesik bacak cinayetinde şok detaylar

Bartın'da kan donduran cinayet ile ilgili şok detaylar ortaya çıktı.

Bartın’da ırmaktan çıkan fıçı içinde bacakları kesilmiş halde bulunan Şükrü Kesgin'in cinayeti ile ilgili gözaltına alınan iki kişinin sorgusunda sır perdesi aralandı.
KANLIIRMAK'TA VARİL İÇİNDE KESİK AYAK CİNAYETİ
Cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ettikleri şahsı evinde öldürüp, bacaklarını keserek fıçıya sıkıştırarak cesedi el arabası ile ırmağa taşımışlar.
İşte Olayın şok ayrıntıları
16.07 2018 günü saat 16.00 sıralarında polisi arayan Mutlu Kesgin, ağabeyi olan Şükrü Kesgin'den haber alamadığını ve ağabeyinin evine gittiğinde kapısının kapalı olduğunu, içeriden ses gelmemesi üzerine kapıyı kırarak içeri girdiğinde kan izleri olduğunu belirtti.
Bu ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, 38 yaşındaki Şükrü Kesgin isimli şahsı arama çalışmalarına başladı ve kayıp şahsın en son H.G. ve S. A. ile birlikte evine doğru gittiğini belirledi.
Polis tarafından yakalan 2 şüphelinin, kayıp Şükrü Kesgin’in kendilerine cinsel yönden sarkıntılık yaptığını ve bu duruma sinirlenerek önce sopayla dövüp bıçakla öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi.
2 şüpheli daha sonra cesedin bacaklarını keserek dışarıdan buldukları varile yerleştirdikleri ve el arabasıyla Kanlıırmak mevkiinde ırmağa attıkları belirtildi.
Bunun üzerine ırmakta yapılan aramalar neticesinde kayıp Şükrü KESGİN'e ait ceset yalı mevkiinde fıçı içerisinde ayakları ile sıkıştırılmış  halde bulundu.
Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.


 

Bakmadan Geçme