Eğlence mekânında fazla hesap tartışması

3 kişi tutuklandı...

Bartın iki şahıs eğlenmek için gittikleri eğlence mekânında fazla hesap yüzünden tartışma yaşadı.

Eğlence mekânı sahipleri ve çalışanlar tarafından hesap yüzünden tartıştıkları şahısları önce darp ettikleri, ardından şahısların 8 bin 400 TL’sini gasp ettiler.

Şahıslar mekandan ayrılıp araçlarıyla uzaklaşırken bu defa araçlarının önü kesilerek darp edildiler ve 8 bin 700 TL paraları daha gasp edildi.

Toplamda 17 bin 100 TL parası gasp edilen gasp edilen şahıs durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile olayla ilgili olarak 7 şahsı gözaltına aldı.

Gözaltı ve sorgu işlemlerinin ardından şüpheliler Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüphelilerden 2’si Cumhuriyet Başsavcılığı işlemlerine müteakip serbest bırakılırken 5 şüpheli “kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralamak, yol kesmek suretiyle gece vakti yağma” suçlarından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.

22.10.2018 tarihinde şüphelilerden M.İ. mahkeme tarafından tutuklanırken 4 şüpheli ise Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmıştı.

22.10.2018 tarihinde adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve 26.10.2018 tarihinde tekrardan gözaltına alınan İ.K. ve T.K çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme