Dünya ikincisi Bartu Bartın'ın gururu oldu

Dünya ikincisi Bartınlı güreşçi terminalde davul zurna ile coşkulu bir şekilde karşılandı.

11 - 19 Haziran 2018 tarihleri arasında Rusya' nın Vladimir Şehrinde düzenlenen  İşitme Engelli Yıldızlar Güreş Dünya Şampiyonasında ikinci olan Bartu Akdemir Bartın’ın gururu oldu.

Davul zurna ile karşılandı

Rusya’da yapılan Yıldızlar İşitme Engelliler Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Amasra Endüstri Spor Güreş Kulübü sporcusu Bartu Akdemir, Bartın Şehirlerarası Otobüs Terminal girişinde davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı.

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olan Bartu Akdemir’i tebrik ederek, başarılar diledi.

Milli sporcu Bartu ile ailesi araç konvoyu eşliğinde gittiği Belediye girişinde alkışlarla karşılandı ve Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette; Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, MHP Bartın Milletvekili Adayı Dr. Orhan Kırşanlı, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir de yer aldı. 

Başkan Akın’dan Türk bayrağı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Bartu Akdemir’e el işlemeli çerçeveli Türk bayrağı tablosu hediye edere, “11 - 19 Haziran 2018 tarihleri arasında Rusya' nın Vladimir Şehrinde gerçekleştirilen İşitme Engelli Yıldızlar Güreş Dünya Şampiyonasında ikinci olan Bartu Akdemir kardeşimiz ziyaretime geldi. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme