Dağdeviren göreve iade edildi

Sosyal medya hesabından duyurdu...

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa şefliğinde usulsüz kesim yapıldığına ilişkin iddialar üzerine başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan ve daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan işletme müdürü Mustafa Değdeviren, Orman Genel Müdürlüğü tarafından göreve iade edildiğini açıkladı.
Usulsüz kesim yapıldığına ilişkin iddialar üzerine başlatılan soruşturmanın ilk duruşmasında Ulus işletme müdürü Mustafa Dağdeviren,  Abdipaşa orman işletme şefi R.Ç.Ö, orman muhafaza memuru M.Ö ile birlikte H.A., M.U. ve H.T. isimli kesim işini yapan taşeronların tutuklu olarak yargılanmalarına karar verilmişti.
4 KİŞİ SERBEST KALDI
Ulus işletme müdürü Mustafa Dağdeviren ile birlikte H.A., M.U. ve H.T. isimli kesim işini yapan taşeronların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.
"Nerde kalmıştık"
Sosyal medya hesabından "Nerede Kalmıştık" şeklinde açıklama yapan Dağdeviren, 

"Orman Genel Müdürlüğünün Göreve İade kararı gereği Ulus Orman İşletme Müdürlüğünde göreve başlama yazısını tebellüğ ederek çalışmaya başladım ve Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğündeki yeni görevime başlamak için ayrılışımı yaptım. Bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür eder hayrlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum." dedi.

Bakmadan Geçme