Cumhuriyet Mahallesi muhtar adayı destek bekliyor

Bartın Çatmaca Cumhuriyet Mahallesinde 15 yıldır BAKİ TRAKTÖR olarak ticari hayatını sürdüren Baki Kebapçı, hizmet etmek için muhtar adaylığını açıkladı.

15 yıldır Cumhuriyet Mahallesinde ikamet eden ve ticari hayatını sürdüren Baki Kebapçı, “işletmemiz mahallemizin girişinde olması nedeniyle zaten yıllardır muhtarlık ofisi gibi vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Bu vesileyle gördüğüm lüzum üzerine mahalleme hizmet etmek için muhtar adaylığımı açıklamış bulunuyorum” dedi.

KAVALLAR CAMİ VE HALK PAZARI

Gün geçtikçe büyüyen Cumhuriyet mahallesinde sorunların da arttığına dikkat çeken Baki Kebapçı,  “Bu yüzden yapacağımız birçok proje ile mahallemizi daha yaşanılabilir bir mahalle yapmak istiyorum. Oluşturacağımız kültürel ve sosyal platformlarla mahallemizdeki bütün insanları bir araya getirerek güzel bir ortam oluşturmayı hedefliyorum. Seçmenlerimizin vereceği destekle bu güzel hizmete talibim. Bizi seven, bilen tüm eş dostumuzun desteklerini bekliyorum. 

Her geçen gün Cumhuriyet Mahallesinde yoğun nüfusun yaşamaya başladığı bölge olan  Kavallar mevkiinde  mahalle halkının talebi doğrultusunda CAMİ yapımı ve yine mahalle halkının da talebi doğrultusunda mahallemizin uygun bir yerine, hafta sonları Cumartesi veya Pazar HALK PAZARI kurulmasında ÖNCÜ olacağım. Her zaman mahalle halkımızın hizmetindeyim.” Dedi.

A. Baki KEBAPCI / 0532 779 33 25

Bakmadan Geçme