Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bartınlı Gaziye ziyaret

46 kez ameliyat olan ve 'Ayaksız yaşarım ama Vatansız Yaşayamam' diyen Bartınlı Gazi Sabri Gündüz'ün ayağı kesilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile birlikte FETÖ darbe girişiminde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaralanan gazi Sabri Gündüz'ü İstanbul'daki evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında evde bulunan çocuklar Erdoğan’ın kucağından inmedi.
Ankara 6. Olağan İl Kongresi'nde, Gazi Sabri Gündüz'ün evine yaptığı ziyaret ile ilgili konuşan Erdoğan, 32 yaşındaki 15 Temmuz gazisinin 46 kez ameliyat olduğunu, salı günü ise dizinden altının kesileceğini söyledi.
Bartınlı Gazi Sabri Gündüz, yaptığı açıklamada, “Evimize kadar gelip zor günümüzde yüzümüzü güldüren bizi mutlu eden Cumhurbaşkanımıza ve bakanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah. Ayağımda tekrar enfeksiyon kaptı, tedavi olsak ta durum gün geçtikçe daha da kötüye gitti. Yapılacak ameliyat ile ayağım kesilecek. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah, çok zor bir ameliyat olacak. Ameliyat Medipol’un bağcılardaki hastanesinde yapılacak. Vatan sağ olsun” dedi.
Bartın Olay Medya olarak, Bartınlı Gazi Sabri Gündüz’e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Bakmadan Geçme