Çubuk galibiyetinden sonra şok paylaşım

Hiç kimse böyle bir şey beklemiyordu…

Bartınspor Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, bugün oynanan ve 2-0 galip geldiğimiz  Çubukspor maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adeta veda mesajı verdi.
Başkan Bulut yaptığı paylaşımda “Bir canım kaldı Benden buraya kadar herkes hakkını helal etsin....” yazdı.
Başkan Mehmet Bulut’un şimdiye kadar büyük fedakârlıkla gecesini gündüzüne katarak Bartınspor için çalışmasına karşılık, şehrin ileri gelenlerinin gerekli maddi desteği vermemesi üzerine böyle bir karar alacağı konuşuluyor.
Bartınspor, ligin ilk yarısında oynadığı 12 maç sonunda 7 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 1 yenilgi ile ligi 25 puanla 3.sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Bartın spor, liderin sadece 2 puan gerisinde bulunurken şampiyon olabilmesi için şehrin maddi destek ile takıma sahip çıkması bekleniyor.
Geçen hafta yaptığımız röportajda şampiyonluk için 4 mevkiye transfer düşündüklerini belirten Bulut’un gerekli maddi destek verilmemesi halinde olağanüstü kongre kararı alarak başkanlığa veda edebileceği konuşuluyor.
Bulut’un “bir canım kaldı” şeklinde yaptığı paylaşımını, varımı yoğumu verdim, benden bu kadar, herkes hakkını helal etsin diyerek gerekli desteği görmediği için başkanlığı bırakacağı şeklinde yorumlandı.
Şimdi gözler Bulut’un yapacağı açıklamaya çevrilmiş durumda.
Tamam mı, devam mı?

 

Bakmadan Geçme