Çok sayıda silah ele geçirildi

Belirlenen adrese baskın yapıldı

Bartın’da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Bartın İl Jandarma Komutanlığı KOM, İstihbarat ve Jandarma Dedektifleri olan, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince ilimizde, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkındaki Kanuna Muhalefet eden şahısların faaliyetlerini deşifre etmek, amacıyla yapılan istihbarı çalışmalar, KEP, KAFES ve JABS gibi teknik programlarla takip neticesinde, Bartın ili Merkez ilçesi Bayıryüzü Köyünde 03 Ekim 2020 tarihinde Bomba Tespit Köpeğinin de katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda;  
(5) adet ruhsatsız tabanca, (2) adet kurusıkı tabanca, (1) adet av tüfeği, (1) adet 20 cm uzunluğunda kama ve (295) adet çeşitli ebatlarda fişek ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli M. K. isimli şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bartın İl Jandarma Komutanlığınca suç ve suç örgütü yapılanmalarını önleme, ortaya çıkarma ile suçlularla mücadeleye yönelik çalışmalara, vatandaşımızı KOVİD-19 salgınından korumaya dair denetim ve kontroller aksatılmaksızın kararlılıkla devam edildiği belirtildi.
 

Çok sayıda silah ele geçirildi
Çok sayıda silah ele geçirildi

Bakmadan Geçme