Çocuk sahibi olamazsınız dediler

22 yıl aradan sonra çocuk sahibi oldular

Muhammet hoca 22 yıl aradan sonra çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
Çocuk sahibi olamazsınız dediler, 22 yıldır denemedikleri yöntem kalmadı ve bu uğurda dünyanın parasını harcayan Bartınlı Gürel çifti tedaviyi bıraktıktan sonra Allah’ın lütfu ile bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.
42 yaşındaki çift 22 yıl sonra çocuk sahibi oldu
Daha önce Amasra’da görev yapan ve İstanbul’da görevli Bartın’ın Kumluca beldesine bağlı Çubuklu köyünden olan 42 yaşındaki Muhammet Gürel 22 yıl aradan sonra çocuk sahibi oldu.
Bağcılar Yusuf Ziya Camii Müezzini olarak görev yapan Muhammet Gürel daha önce Amasra’da görev yaptı. Çiftin 22 yıldır çocukları olmuyordu.
22 yıl aradan sonra erkek bebekleri olan Gürel çifti çocuklarının ismini Ahmet Eymen koydu.
Çocukları olmayan Muhammet ve Müzeyyen Gürel çiftinin 20 yıldır tedavi oldukları, tüp bebek, aşılama gibi birçok yöntemi denemelerine rağmen sonuç alamadıkları öğrenildi. Çift bu uğurda varını yoğunu harcamasına rağmen sonuç alamadı.
Tedavileri bırakan Gürel çifti Allah’ın bir lütfu ile 22 yıl aradan sonra mutlu haberi almanın sevincini yaşadı. 
Bebeklerini kucaklarına alan Gürel çifti, “Bu bize Allah’ın bir lütfu. O kadar uğraştık, denemediğimiz yöntem kalmadı. Bu uğurda dünyanın parasını harcadık. Çocuk sahibi olamazsınız dediler. Umudumuzu kaybettiğimiz anlarda müjdeli haberi aldık. Ne kadar şükretsek az. Bize bu günleri gösterdiği için Allah’a sonsuz şükürler olsun” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.
 

Bakmadan Geçme