Civak, Güven Tazeledi

30 yıldır ziraat odası başkanlığı yapıyor....

Bartın Ziraat Odası, 24. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste halinde girilen seçimlerde mevcut başka Rüştü Civak güven tazeleyerek yeniden Bartın Ziraat Odası Başkanı seçildi.
Bartın Ziraat Odası’nın 24. Genel Kurul toplantısı, Bartın Belediye Sosyal Tesislerinde yapıldı. Genel Kurul toplantısına Muhtarlar, Siyasi Parti temsilcileri ve çiftçiler katıldı. Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlık seçiminde mevcut Başkan Rüştü Civak tek liste ile seçime gitti. Genel Kurulda konuşan başkan Rüştü Civak “Benim görev yaptığım süre boyunca kimseyle bir sorunumum olmamıştır. Tüm çiftçilerimizle ilişkilerimiz iyidir. Herkesin sorunlarıyla yakından ilgilendik. Hizmet ettik. Kendime ayrı hiçbir zaman odam olmadı. Hiçbir çiftçimize kapımızı kapatmadık. Yeni dönemde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bartın Ziraat Odası 24. Genel Kurulunun öncelikle Bartın’ımıza, siz değerli çiftçilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Beni desteklediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Civak’ın konuşmasının ardından seçimler gerçekleştirilirken Rüştü Civak bir kez daha güven tazeleyerek yeniden Bartın Ziraat Odası Başkanı seçildi.
21 MECİS ÜYESİ SEÇİLDİ
Ziraat Odası Meclis üyeliğine Rüştü Civak, İlyas Akça, Hacı Akçaoğlu, Şakir Kıyık, Niyazi Çil, Kâtip Kalyoncu, Muhittin Telçeker, Behçet Muslu, Turhan Dikyol, Zeki Güneş, Halil Temür, Nazım Çakmak, İdris Taşdelen, Hayrettin Baltutar, Necmi Yolcu, Ali Yüksel, Dursun Kömeç, Ahmet Sarıçiçek, Remziye Demir, Esma Okan ve Ahmet Beske yönetim kurulu üyesi olarak seçildiler.

 

 

Bakmadan Geçme