Cinayet olayında sıcak gelişme

Nasıl öldürüldüğü ortaya çıktı, bir kişi tutuklandı

Bartın'ın Özbaşı Köyü'nde yaşanan korkunç olayın altından cinayet çıktı.
Tarlada 4 yıl önce cansız bedeni bulunan 36 yaşındaki Nazif Yalçınkaya'nın tüfekle kafasından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.
Cinayet olayında akrabası olan biri kadın 4 şüpheli jandarma ekipleri tarafından bugün sabah adliyeye çıkartılırken 21 yaşındaki K.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Annesi, babası ve dayısı serbest bırakıldı.
4 Yıl Önce tüfekle Vurulmuş
Özbaşı Köyü Yukarı Aliosmanlar Mahallesinde 3 Ağustos 2016 yılında meydana gelen olayda, akşam hayvanları getirmek için evden çıkan ve geri dönmeyen 36 yaşındaki Nazif Yalçınkaya'nın cansız bedeni, babası Nezir Yalçınkaya tarafından bir tarlada yüzüstü yatar vaziyette bulunmuştu. Kafasından yaralı halde bulunan Yalçınkaya'nın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Ankara adli tıp kurumuna sevk edilmiş ve olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.
Nazif Yalçınkaya’nın tüfekle kafasından vurulduğu ve cinayete kurban gittiği anlaşıldı.
Jandarma ekipleri tarafından akrabası ve komşusu olan F.Y., Y.Y., K.Y. ve R.G. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerin ardından sabah saatlerinde adliyeye çıkartılan şüphelilerden 21 yaşındaki K.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adliye çıkışında uzaktan eniştesi ile konuşan gencin "annem yalan ifade vermiş" demesi dikkat çekti. 

Bakmadan Geçme