CHP'de deprem, toplu istifa ettiler

CHP'de sular durulmuyor. CHP Bartın İl Başkanı İlknur Erkan, genel merkezin aldığı kararı tanımadığını belirterek bombaladı…

Bartın CHP il başkanı İlknur Erkan, Merkez ilçe yönetiminin parti merkezi tarafından görevden alınmasını doğru bulmadığını ve şiddetle kınadığını belirterek il yönetimi olarak topluca istifa ettiklerini açıkladı.
 
İlknur Erkan yaptığı açıklamada, “Hiçbir sebep yokken Merkez ilçe yönetiminin görevden alınmasını şiddetle kınıyorum. Bu zihniyetle çalışmayacağımı belirterek il yönetimi olarak topluca istifa kararı aldık.  Yönetimdeki arkadaşlarımızın, çalışan arkadaşlarımın hakkını yiyenleri şiddetle kınıyorum. Bu kadar basit mi bu işler? Bu örgüt için çok çaba sarf ettik. Bu kadar kolaysa buyursunlar yapsınlar. Hepimiz topluca istifa ediyoruz” diyerek veryansın etti.
 
"BANKOĞLU TELEFON AÇIP GÖREVDEN ALIN DEMİŞ"
 
Milletvekili seçilen Aysu Bankoğlu’nun partiye davet etmelerine rağmen gelmediğinin altını çizen Erkan, yaptıkları telefon görüşmesinden bahsetti.
Milletvekili Aysu Bankoğlu ile araklarında geçen telefon görüşmesini anlatan İlknur Erkan, “Milletvekili Aysu Bankoğlu beni telefonla aradı, Hacı Gölbucaklı’yı görevden almamı istedi. Bende böyle bir durumun söz konusu olamayacağını söyledim” diyerek bu isteği kabul etmediğini söyledi.
Bartın’da CHP il teşkilatı toplu olarak görevlerinden istifa ederken oklar Aysu Bankoğlu’na çevrildi.
Yerel seçimler öncesinde yaşanan bu gelişmeler sonunda CHP il yönetimi ve merkez ilçe yönetimi yeniden oluşturulacak.


 
 
 
 

Bakmadan Geçme