Çelikler fuardaki ilgiden oldukça memnun

Batı Karadeniz Bölgesine hitap eden ve yapı dekorasyon ve mobilya fuarına katılan Çelikler pencere, yoğun ilgi ile karşılaştı.

Bartın’da PVC pencere, kapı, panjur sistemleri üzerine üretim yapan ve Batı Karadeniz bölgesine hitap eden Çelikler Pencere, Çaycuma’da düzenlenen yapı dekorasyon ve mobilya fuarının en çok ilgi gösterilen firmalarından biri oldu.
ZİYARETÇİLERİN KAPILARDA GÖZÜ KALDI
Oldukça şık bir tasarım ile ziyaretçilerini ağırlayan Çelikler Pencere’nin fuarda sergilediği birbirinden güzel ve estetik çelik kapılar ve pencere sistemleri ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı.
Fuara katılmaktan son derece memnun olduklarını belirten Çelikler firması Genel Müdürü Serdar Çelik, gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek şöyle konuştu; “Ürünlerimizi tanıtmak ve müşterilerimize ulaşma konusunda fuarı bir araç olarak gördük ve bu düşünce ile katıldık. Yoğun bir katılım oldu ve fuarın bundan sonraki ticari hayatımızda faydalı olacağını düşünüyoruz. Bartın merkezde ticaret yapıyoruz. Atlım sanayi sitesinde üretim yapıyoruz. Yeni bir fabrika inşaatımız devam ediyor. Bunun yanında Kastamonu, Karabük, Bolu merkez de ofislerimiz ve bölgede bayilerimiz var. Bölgeye hitap eden bir firma olduğumuz için bu tür fuarların katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İyi ki de geldik, güzel oldu. Son derece mutluyuz. Fuara gelenleri, gelemeyenleri Bartın’a bekliyoruz. Fuar çok başarılı geçti. Nihai tüketici ile birlikte müteahhit firmalara da ulaştık. Bize olumlu anlamda katkısı olacağını düşünüyoruz. Fuarı düzenleyenlere, katılımcılara ve perakendecilerimize, bayilerimize ve ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyoruz”
Batı Karadeniz Bölgesinde önemli bir yere sahip olan Çelikler Yalıtım, 55 yılı aşan bilgi ve tecrübesini müşterilerine sunmaya devem ediyor.
ÇELİKLER YALITIM
MERKEZ: Orta Mah. Demirciler Sok. No : 44
Tel: 0(378) 227 49 62- Fax: 0(378) 228 1854
 Bartın/Merkez
FABRİKA-DEPO: Atılım Sanayi Sitesi L Blok
Tel: 0 (378) 237 8116 Bartın        
BOLU : Gölyüzü Mah. Tavilmehmet paşa Cad. No : 28/B
Tel: 0(374) 220 2087 Bolu
KASTAMONU: İnönü Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı No : 26/A
Tel: 0(366) 214 20 37 Kastamonu
www.celikleryalitim.com  
e-mail: [email protected]


 
 

Bakmadan Geçme