Celal Hoca ve gelini son yolculuğuna uğurlandı

Kozcağız'da komşusu tarafından tüfekle vurulan Celal Geredeli ve gelini Selda Geredeli toprağa verildi.

Kozcağız beldesine bağlı Yenişar Mahallesinde dün meydana gelen olayda, Mustafa G., henüz bilinmeyen bir nedenle komşusu olan Celal Geredeli ve gelini Selda Geredeli’yi (45) tüfekle vurmuş, daha sonra Celal Geredeli’nin oğlu Bilal Geredeli’ye (46) ateş eden Mustafa G., olaya müdahale etmek isteyen komşusu Döndü Geredeli’yi de yaralayarak  en son olarak kendini vurmuştu. 

Silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Celal Geredeli ve gelini Selda Geredeli sabah saatlerinde hastane morgundan cenaze aracı ile alınarak Yenişar mahallesindeki evine götürüldü. Koronavirüs tedbirleri ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle köyde jandarma ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemi alındı.

Az sayıda kişinin katıldığı cenaze töreninde Celal Geredeli ve Selda Geredeli köy mezarlığında gözyaşları ve dualar arsında arasında toprağa verildi.

Yoğun bakımda tedavi altında

Komşularını tüfekle vurduktan sonra intihar eden Mustafa G.’nin yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği, yaralanan Döndü Geredeli’nin de normal serviste tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Bartın Olay Medya olarak merhum ve merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır dileriz.

Bakmadan Geçme