Canlı yayında bir ilk gerçekleşti

Bartın Olay Medya canlı yayında şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Bartınspor için destek kampanyası düzenlendi.

CANLI YAYINDA 100 BİN TL TOPLANDI
Bulut düğün sarayında Bartın Olay Medya sahibi Süleyman Karaman’ın moderatörlüğünde yapılan canlı yayına Bartın Valisi Nusret Dirim, Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Emniyet Müdürü Ogün Vural, Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Başkan Mehmet Bulut ve çok sayıda taraftar katıldı.
Spor Toto BAL Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor’a maddi destek sağlanması amacıyla Bartın Olay tarafından yapılan canlı yayında Bartınspor için 100 bin TL toplandı.
Canlı yayında destek kampanyasında, lider Bartınspor’a şampiyonluk yolunda şimdiye kadar destek olanlara teşekkür edilirken, son virajda verilen emeklerin ve yapılan yardımların zayi olmaması için son bir destek istendi.
Bartın Olay Facebook sayfamızdan yapılan ve yaklaşık olarak 4 saat süren canlı yayında Bartınspor’a 100 bin TL destek sağlandı.
Canlı yayına telefon ile bağlanan ve mesaj göndererek destek olanlara taraftarlar büyük tezahürat yaptı. Salonu inleten taraftarlar programa ayrı bir renk kattı.
Yaklaşık 4 saat süren programda tüm konuklar Bartınspor için hem işadamlarına hem de Bartın halkına destek çağrısında bulundu.
Bulut: “Şampiyonluğa giden yolda…”
Programda şampiyonluğa giden yolda düzenlenen bayrak kampanyasıyla ilgili bilgi veren Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut, “Şehrimizin süslenmesi adına şampiyonluğa giden bu yolda bayrak kampanyasına katılmak isteyen işadamlarımız ve esnaflarımız kampanyaya katılmak isteyebilirler. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki kulübümüze destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Önümüzde 2 maç kaldı. Yaklaşık olarak ise kulübümüzün şampiyonluk yolunda 450 bin TL  ya da  600 bin TL gibi bir desteğe ihtiyacı var. Bu destek olursa her şeyin üstesinden geliriz diye düşünüyoruz” dedi.
Dirim: “Bartınspor’ hep birlikte sahip çıkalım”
“Bartınspor’ hep birlikte sahip çıkalım” diyen Bartın Valisi Nusret Dirim ise  “Bartınspor’un bugünlere gelmesinde emeği geçen kişilere ve kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Bu yıl tabi diğer yıllardan daha özel daha farklı bir yıl. Şampiyonluk yolunda Bartınspor son viraja girmiş bulunuyor. Bu mücadeleye devam ediliyor. Bunda tabi ki herkesin çok emeği var. Başta Bartınspor Başkanımızın.  Son ana kadar ligde çetin mücadeleler olacak. Ancak bu mücadelelerin arkasında da Bartınlıların maddi ve manevi desteklerinin olması gerekiyor. Tabi ki birçok kişinin ve kuruluşun desteği var ama gelinen noktada yeniden bir desteğe ihtiyaç olduğunu görüyoruz. Gelin Bartınspor’a hep beraber sahip çıkalım. Hep beraber bu fedakarlığı yapalım. Önümüzdeki sene 3. Lige çıktığında Bartınspor’un işi daha kolay olacaktır. Bartın’ın da yıllardır özlemini çektiği güzellikte gerçekleşmiş olacak. Adım adım bu hedefe doğru yürüdüğümüzü memnuniyetle görüyoruz. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Tunç: “Bartınspor ligi şampiyon olarak tamamlayacaktır”
Bartınspor’un herkesin ortak paydası olduğunu vurgulayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da şunları söyledi:
“Bartınspor bizim şehrimizin takımı, ortak paydamız, hepimizin heyecanı. Grubumuzda şampiyonluğa bu sene en yakın takım Bartınspor. Sizin bu heyecanınızı da inşallah bu yıl şampiyonlukla taçlandıracağız. Bartınspor’umuz uzun yıllardır amatör ligde. Her zaman 3. Lige çıkmanın heyecanıyla başlıyoruz. Şehirde, taraftarda, futbolcularımızda bunu istiyor. Bu seneki mücadelelerimiz çok daha çetin geçti ve sonuca çok daha yakınız. 2 maç kaldı. Önümüzdeki 2 maçı da galibiyetle tamamladığımızda Bartınspor ligi şampiyon olarak tamamlayacaktır. Biz buna inanıyoruz. 3. Ligde de Bartın’ı temsil edecektir.
“Bartınspor’un 3. Lige çıkması demek…”
Bartınspor’un 3. Lige çıkması demek, bir üst lige terfi etmesi anlamına geldiği gibi ilimizin de kategori atlaması anlamına geliyor. Bartınspor’un profesyonel lige çıkması demek Bartın’ın sınıf atlaması, tanıtımının artması demek, o şehirde heyecanın artması demek, çocukların futbola karşı ilgisinin artması demek. Bartınspor profesyonel lige çıktığında alt ligdeki takımlarımıza da heyecan gelecektir. Bu sadece ilimizde değil, beldelerimizdeki, ilçelerimizdeki hatta liselerimizdeki futbol takımlarımıza da sirayet edecek. Bartınspor 3. Lige çıktığında ihtiyaçlarımız daha çok artacak ve yatırımları daha çok isteyebileceğiz. Amatör ligde takımımız var demekle 3. Ligde, 2. Ligde takımımız var demek arasında çok büyük fark var.
“İnanıyoruz”
Esnaflarımız, hayırsever vatandaşlarımız Bartınspor’a katkı sağlayarak aslında bir spor kulübüne yardım etmekten öte çocuklarımıza, gençliğimize yardım ediyorlar. Aynı zamanda ilimizin ekonomisi de bundan kazanacak. Bir 3. Lig takımı buraya geldiğinde en az 500 taraftarıyla birlikte gelecek. Bu insanlar Bartın’ın yanı sıra Amasra’yı da gezip görmek isteyecek. Dolaysıyla esnafa, turizme, eğitime, gençlerimize spora katkısı olacak. Bartınspor’un 3. Lige çıkması sadece  Bartınspor’un 3. Lige çıkması anlamına gelmiyor. Bartın’ın her anlamda sınıf atlaması anlamına geliyor. Sayın Valimiz bu konuda çok büyük destek veriyor. Sayın Valimize bunun için çok teşekkür ediyorum. Maçlarda aldığı güvenlik tedbirleriyle olayların çıkmamasını sağlayan emniyet mensuplarımıza ve İl Emniyet Müdürümüze de çok teşekkür ediyorum. Bartınspor 3. Lige inşallah çıkacaktır. Buna inanıyoruz. Bartınspor’a başarılar diliyoruz.” 
Vural: “Biz inanıyoruz, Bartın halkı da inansın”
Bartınspor’un Kırıkkale maçıyla zorlu bir dönemeci arkasında bıraktığını kaydeden  İl Emniyet Müdürü Ogün Vural da  “Sayın Valimizin, İl Genel Meclisi Başkanımızın, Kulüp Başkanımızın, Sayın Milletvekilimizin, Sayın Belediye Başkanımızın   bu anlamdaki olağanüstü çabalarına, gayretli çalışmalarına kayıtsız kalmak mümkün değildi. İl Emniyet Müdürlüğü olarak tüm personelim adına şunu belirtmek isterim ki bu uzun virajda bizler şampiyonluğa inanmış durumdayız. Ben bunu Kırıkkale maçında daha çok hissettim. Kırıkkale maçı zorlu bir dönemeçti. Biz bu zorlu dönemeci futbolcularımızla ve taraftarımızla geçmeyi bildik. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Taraftarımızda inanıyoruz. Biz istiyoruz ki Bartın halkı da inansın ve bu şampiyonluk yolunda destek olsunlar” ifadelerinde bulundu.
Altunsaban: “Herkese çağrıda bulunuyoruz”
Taraftar Lideri Ömer Altunsaban ise program da “Biz Bartınspor taraftarları olarak takımımız neredeyse her zaman yanında olduk bundan sonra da olacağız. Önümüzde 2 maç kaldı. Biz buradan işadamlarımıza, esnafımıza herkese çağrıda bulunuyoruz. Yaptığınız yardımlar için çok teşekkür ediyoruz. Sayın Başkanımız da ifade etti. 450 bin TL, 600 bin TL gibi bir rakama ihtiyacımıza var. Bayrak kampanyasına herkesten destek bekliyoruz. Ben herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bartın Olay Canlı Yayınında Bartın Spora Destek Verenler
 

Murat Demir             5.000 TL (Kastamonu Ak Parti Milletvekili)
Yılmaz Tunç     6.100 TL (Bartın Ak Parti  Milletvekili)
Turhan Kalaycı 10.000TL   (Ak Parti İl Başkanı, Kalaycıoğlu İnşaat)
 
Kadir Alagöz        10.000 TL   (Alagözler İnşaat)
 
Hayrettin Işıkaltın   10.000 TL  
 
 
Mehmet Mescier      10.000 TL
 
 
Yüksel Özkan   10.000 TL     (Özkanlar Mobilya)    
 
Mustafa Dağdeviren     3.000 TL              
 
(Memursen İl Başkanı)
Oğuzhan Acar        2.000TL (Amasra İlçe Milli Eğitim Müdürü)  
Yasin Çetin            1.000TL (Çetinoğlu İzolasyon) 
 
Sercan Ayhan        1.000TL (Bartın Optik Lens)      
 
Remziye Uzun 500TL    (EnerjiSA Tahsil Noktası)         
 
Ayhan Tepe     3.000TL
 
 
Nazım Ünal      2.500 TL  (Ünallar İnşaat _Ulus)
Bülent Özçelik      500 TL
 
 
İbrahim Bulut       1.000 TL
 
 
Mahmut Şahin 500TL (Aile Ve Sosyal Pol.İl Müd.)      
 
Serkan Özbakan     1.000 TL    (İş Adamı)
 
Ahmet Oğur          1.000 TL    (Armonni Mobilya)
 
Fatih Camcı         250 TL
 
 
Nedim Lermioğlu     500 TL     (Amasra-Sesomos)
 
Hüseyin Karakuş     2.000 TL    (Karakuşlar Ticaret)
Serdar Bulut          500 TL
 
 
Metin Yılmaz        500 TL    (İstanbul)
Bilal Şerbetci      500 TL     (Nallıhan,Çayırhan Muhtarı)
Erhan Karaalioğlu   300 TL  
 
 
Cengiz Üstünyer   

Cüneyt Sarı 

1.000 TL  

500 TL

(İstanbul,Mimarova Mah.Muhtarı)
 
Fuat Kapsız         1.000 TL
 
 
Halil Balık         (Rakam belirtmedi)  
Semih Sargın        750 TL    (Avukat)
 
Alim Kılıç Sigorta 
 
1.000 TL  
Yaşar Sağdıç       
500 TL       
 
 
Cihan Çakır    (Rakam belirtmedi)  
Bekir Karabacak 1.071 TL (Amasra AKP İl Başkanı)  
Baki Traktör       1.000 TL
 
 
Hikmet Altay 1.000 TL     (Konak İnşaat)      
 
Ruhi Kalafat    750 TL (Çaydüzü Mah. Muhtarı)
Ali Eyüp Ustaoğlu    1.000 TL (Eyüp Sürücü Kursu)
Hasan Hüseyin Uzun  1.000 TL      
 
 
Bayram Bayar        120 TL      
 
 
Ahmet Bilal 1.000 TL    (İstanbul)  
Mustafa Ahmet Oktay 2.000 TL
 
 
Nazmi Sert (1 günlük yevmiye)  
Necati Sandıkçı     500 TL
 
 
Efeler Mobilya Dekorasyon       250 TL
 
 
Türker Eşref        250 TL
 
 
Şeref Demir  1.000 TL (Lüx Bartın )       
Ali Özköse          250 TL
 
 
Masal Evi-Özlem Maden          250 TL
 
 
Şamil Keser           2.000 TL
 
 
 
Bartın Dernekler Birliği Başkanı Avukat Ahmet Yaşar Çelik:1000 TL destek verdi.

Toplam rakam : 100.191TL


 


 

Bakmadan Geçme