Can kurtaran cesur insanların haftası

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İtfaiyeciler Haftası nedeniyle Belediye İtfaiye Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili açıklamasında, “Olmasını hiçbir zaman istemediğimiz, olduğunda da en zararsız şekilde atlatmak istediğimiz yangın, doğal afet ve trafik kazası gibi birçok olumsuz zamanlarda itfaiye erlerimiz yardımımıza koşuyor. Meslekleri hayat kurtarmak olan bu kardeşlerimizle bir araya gelmekten çok memnunum. İtfaiyeciler haftasında böyle bir etkinlik yapmak istedik. İtfaiye erlerimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.
Bartın Olay Medya olarak, başkasının canını kurtarmak için kendi canını tehlikeye atan tüm itfaiyecilerimizin itfaiyecilik Haftasını kutluyoruz
.

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın Başkanlığı’nda toplanan meclis 16 maddeyi görüşerek karara bağladı. Toplantı 6 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 16.00’da toplanılmasına karar verilmesi ile sona erdi. Toplantının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak Ekim ayı oturumumuzu gerçekleştirdik. Aldığımız kararların ülkemize, ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

BAŞKAN, YABANCI MİSAFİR AĞIRLADI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, TOKİ Ortaokulu'nun proje ortağı olduğu ‘Write Read Speak Enjoy’ adlı Avrupa projesi kapsamında İspanya, Polonya, Letonya ülkelerinden Bartın’a gelen okul temsilcilerini ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, ilk olarak makamında ağırladığı misafirleriyle daha sonra kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Eğitim kurumlarımıza her zaman yanlarında oluyoruz. Onların her türlü projesine destek oluyoruz. Bu kapsamda sürdürdükleri proje ile ilimizde ağırladıkları misafirleriyle bir araya gelerek şehrimiz ile ilgili bilgiler verdik. Yabancı misafirlerimize ilimizi anlatarak tanıtımını yaptık” dedi.


Bakmadan Geçme