Çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor

Bartın Belediyesi tarafından şehir merkezinde yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor...

43. SOKAK SATHİ KAPLAMA MALZEMELERDE DÜZENLENİYOR
            Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi 43. Sokak'ta yol düzenleme çalışmaları yapılıyor.
            Çalışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın,” Mahallerimizde vatandaşlarımızın talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi 43. Sokak'ta sathi kaplama malzemelerle araç yolunu düzenlemek üzere çalışmalara başladık. Yol düzenleme çalışmalarımız Yaz boyunca ihtiyaç duyulan her noktada sürecek” dedi.
 
1100 METREKARELİK PARKIN ZEMİNİ HAZIRLANIYOR
            Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı projesi çalışmaları kapsamında çocuk oyun parkının beton döküm çalışmalarına başlandı.
            Çalışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın,” 31 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz temel atma töreni ile yapım çalışmalarına başladığımız Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı projemiz hızlı şekilde ilerliyor. Spor alanları ile çalışmalar devam ederken 1100 metrekare alan üzerine kuracağımız çocuk oyun parkı zemininin beton dökümüne başladık. Bu çalışmanın ardından ise zemini kauçuk ile kaplayarak oyun gruplarını yerleştireceğiz.  İlimize çok güzel bir sosyal alan kazandırmak istiyor, bunun içinde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
 
PAPATYA PARKI BAKIMDAN GEÇTİ
            Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Kemerköprü Mahallesi Taşköprü Sokak'ta bulunan Papatya Parkı'nda bakım onarım çalışmaları yapıldı.
            Çalışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın,” Vatandaşlarımızın parklarımızdan daha verimli yararlanabilmesi için parklarda düzenli olarak bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz son olarak Kemerköprü Mahallesi Taşköprü Sokak'ta bulunan Papatya Parkı'nın zemininde bakım onarım çalışmaları gerçekleştirdi. İhtiyaç duyulan bütün parklarda çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
 
SEVGİ PARKI YABANİ OTLARDAN ARINDIRILDI
Bartın belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Yalı Sevgi Parkı’nda yabani ot temizliği çalışmaları yapıyor.
Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kentte bulunan yeşil alanlarda yabani ot temizliği çalışmaları yapıyor.
Çalışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cemal Akın,” Mahallelerimizde bulunan çocuk parkları, çay bahçeleri, dinlenme alanları, orta refüjler ve diğer yeşil alanlar ile şehir mezarlıklarımızda, hızla büyüyüp kuruyan yabani otları temizleyerek bunların hem görüntü kirliliği oluşturmasını hem de vatandaşlarımız için olumsuz bir durum oluşturmasını engellemiş oluyoruz. Bu bağlamada da ekiplerimiz son olarak Yalı Sevgi Parkı’nda yabani ot temizliği çalışması gerçekleştirdiler. Mahallelerimizde daha güzel, daha temiz ve sorunsuz cadde ve sokaklar oluşturmak için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz“ dedi.


 

Bakmadan Geçme