Cahit Aldatmaz son yolculuğuna uğurlandı

Vefat eden Ak Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz'ın babası Cahit Aldatmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gören AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Aldatmaz’ın babası Cahit Aldatmaz, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Yusuf Ziya Aldatmaz’ın dün vefat eden babası Cahit Aldatmaz için Kemerköprü Mahallesindeki evlerinin önünde Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Aldatmaz’ın cenazesi daha sonra Aşağı camiye götürüldü. 80 yaşında hayata veda eden Aldatmaz’ın cenaze törenine Bartın Valisi Sinan Güner, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın Eski Milletvekili Asım Kulak, AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf  Ziya Aldatmaz, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Zeki Çakan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cahit Aldatmaz, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Halatçıyaması Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi. Diğer yandan vefat eden Fahri Fırıncı içinde cenaze namazı kılındı.
Bartın Olay Medya olarak, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


 
 

Bakmadan Geçme