Büyüleyici Doğası ve Zengin Tarihi İle Amasra'nın En Popüler Otelleri

Batı Karadeniz'in en popüler tatil noktalarından Amasra, hem büyüleyici bir doğal güzelliğe hem de 3000 yılı aşkın bir tarihe sahiptir.

Denizi, koyları ve kent merkezi ile zengin bir gezi deneyimi sunmakta olan ilçe, Bartın il sınırları içerisinde yer almaktadır. Küçük bir ilçe olan Amasra birbirinden farklı konaklama seçeneklerine sahiptir. Genel olarak bütçe dostu tesislerin hizmet verdiği ilçede, şehir merkezinin yanı sıra daha yüksek bir nokta olan Boztepe’de özellikle doğa tatilleri için tercih edilir. Amasra konaklama için tüm seçenekleri inceleyebilir, denize yakın ya da yemyeşil doğanın içerisine konumlanmış birbirinden güzel tesislerden birini tercih edebilirsiniz. 
Amasra’da Denize Sıfır Konaklama Deneyimi için Northdoor Hotel
Amasra’da yemyeşil bir doğanın masmavi bir denizle bir arada yer aldığı noktada konuklarını ağırlamakta olan Northdoor Hotel, ilçenin en zengin aktivite seçeneklerine sahip tesisleri arasında yer almaktadır. Çaycuma Havaalanı’na 35 km mesafede olan tesis, Büyük Liman ve Küçük Liman’a yalnızca 1 dakika yürüme mesafesi ile yaz tatillerinde avantaj sağlamaktadır. Rahat ve şık 63 odaya sahip olan tesis konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. Gün boyu en özel lezzetler ise dileyen misafirler için 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. 
Denize sıfır konumda, özel plajı ile hem eğlenceli hem de keyifli anlar vadetmekte olan Northdoor Hotel’de ayrıca 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet açık çocuk havuzu bulunmaktadır. Çocuk parkı, toplantı salonu, bisiklet kiralama gibi ekstra olanaklar da sunmakta olan tesis Amasra’nın eşsiz doğasını yaşamanız için hizmet vermektedir.
Amasra’da Ev Konforunu Yaşatan Işıkaltın Otel
Amasra’nın tüm güzelliklerini yılın 12 ayı yaşama olanağı sunan Işıkaltın Otel, merkezi konumunun yanı sıra mükemmel deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Çaycuma Havalimanı’na 45 km mesafede yer alan tesisin, rahat ve şık 36 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste misafirler güne lezzetli bir kahvaltı ile başlamaktadır. Denize yalnızca 20 metre mesafede yer alan tesiste, dileyen misafirler birkaç adımda halk plajına ulaşmaktadır. Karadeniz’in eşsiz deniz ürünlerini tatmanız içinse tesis bünyesinde 1 adet restoran günün en güzel lezzetlerini sunmaktadır. 
Doğadaki Eviniz Amasra Ayışığı Pansiyon
Amasra’nın eşsiz doğası ile iç içe bir konaklama deneyimi sunmakta olan Amasra Ayışığı Pansiyon, huzur dolu bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Bartın il merkezine 17 kilometre, Zonguldak Havalimanı’na 53 kilometre, Bartın Otogarı’na 27 kilometre ve Amasra Otogarı’na ise 450 metre uzaklıkta yer alan tesisin huzur dolu anlarınıza ev sahipliği yapan 18 odası bulunmaktadır. Tesis konuklarını sadece oda konseptinde ağırlamaktadır. 
Denize yakın konumuyla da dikkat çeken tesiste konuklar kısa bir yürüyüşün ardından kendilerini Karadeniz’in serin sularına bırakabilmektedir. Sığ denizi ile güvenli bir yaz tatili olanağı sunmakta olan Ayışığı Pansiyon, uzun dönem konaklamalar için de uygun seçeneklere sahiptir. Restoran ve kafesi ile gün boyu en özel lezzetleri tadabileceğiniz Ayışığı Pansiyon keyifli bir yaz tatili için hizmet vermektedir. 
Deniz Manzarası İle Her Mevsim Huzur Vadeden Amasra Ceylin Otel
Karadeniz’in doğa cenneti Amasra’da eşsiz bir deniz manzarasına karşı konuklarını ağırlamakta olan Amasra Ceylin Otel, yılın dört mevsimi eksiksiz bir konaklama deneyimi vadetmektedir. Zonguldak Çaycuma Havalimanı’na 55 km mesafede yer alan tesis, Amasra Kalesi ve Amasra Müzesi gibi önemli yapılara da yalnızca 30 dakika yürüme mesafesindedir. Muhteşem manzarasında en özel anlarınızı yaşayacağınız Amasra Ceylin Otel’in toplam 14 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste, açık büfe kahvaltı servisi sunulmaktadır. Yetişkin oteli olarak hizmet sunan Amasra Ceylin Otel’de 16 yaş ve üzeri misafirler ağırlanmaktadır. Sessiz ve huzur dolu bir ortamda, Karadeniz’in eşsiz doğasını yaşatmakta olan tesis en özel hizmetleri sunmaktadır.

Bakmadan Geçme