Burası anlatılmaz, mutlaka görmelisiniz

Yoldan çıkıp bir çay içtiğinizde ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Doğa ile baş başa, mükemmel ve unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız Filyos Ecopark’ mutlaka uğramalısınız.
Bakacakkadı kavşağında bulunan Filyos Ecopark’ta, doğa ile baş başa kalıp keyifle konaklayabileceğiniz nadide bir mekân. Enfes lezzetleri ile doğal mutfağı, çay köşkü, eğlence dolu havuzu ve bölgedeki tek at çiftliği yanında Karadeniz ağaç parkı ile huzurlu bir ortam sunuyor.
Sarmaşıklı Konak ve Ağaçların evlerinde konaklama
AĞAÇLARIN EVLERİ
Doğa içinde konfor...
Filyos Ecopark yerleşkesinde bulunan Ağaçların Evleri; Filyos Vadisi’nde yer alan ağaçların özellikleri ile donatılmış bağımsız orman evleridir. Bu bölümde isterseniz bir elmanın, eriğin, ıhlamurun, ayvanın, vişnenin, dutun, cevizin, kirazın veya şeftalinin evine, misafir olabilir, onlarla daha yakından tanışabilirsiniz.
DOĞAL MUTFAK
Doğa içinde doğal beslenin...
Filyos Ecopark yerleşkesinde yer alan Doğal Mutfak'da, seralarımızda yetiştirdiğimiz organik ürünlerimizi kullanmaktayız. Tamamen doğal ürünlerin lezetini bir de mutfağımızda harmanlayıp lezzetine lezzet katarak siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.
ÇAY KÖŞKÜ
Yerel içecekler için çay köşküne gelin...
Filyos Ecopark Sarmaşıklı Konak yerleşkesinde bulunan, Çay Köşkümüzde, içtiklerinizi hep hatırlayacaksınız. Bu doğal ortamın dinginliğinde, kışın soğuğunda içinizi ısıtmak, yazın sıcağında ise içinizi ferahlatmak için yapmanız gereken tek şey bizi ziyaret etmek...
HAVUZ
Eğlence içinde yüzün...
Zonguldak Filyos Vadisi Bakacakkkadı sınırlarında yer alan, doğa ile iç içe açık havuzumuzda; yüzme keyfini doyasıya yaşayacağınız, ailece gelip hafızalarınızda güzel bir yer edinecek olan havuzumuz, bulunduğu mevki itibari ile bölgesindeki en önemli yüzme havuzlarından bir tanesidir.
Filyos Ecopark bünyesinde yer alan havuzumuz 09:00-18:00 saatleri arasında kullanıma açıktır.
AT ÇİFTLİĞİ
“At yiğidin yoldaşıdır.”
Bazen insan o kadar daralır ki öyle zamanlarda kendini insanlardan uzak bir yere atmak istersin işte tamda biz bunu düşünerek Filyos Ecoparkımızda doğayla iç içe olan At Çiftliği tam size göre. Çocuklarınız ile birlikte eğitimciler eşliğinde ata binebilir, onlarla dosta olabilir, oturup çay bahçelerimizde çay içebileceğiniz nezih bir ortam sizi bekliyor.
ARBORETUM (Ağaç Parkı)
Batı Karadeniz’in “ağaç ailesine” misafir olun.
Filyos Ecopark'da Filyos Vadisi’nin; yüz elli türden oluşan ağaç parkını ziyaret edip Vadi’nin zengin florası ile tanışırken, bu harika doğal ortamda kuşların ve sincapların sizlere eşlik ettiğini hissedecek, eğer şanslıysanız onları doğal ortamlarında görme imkanı bulacaksınız.
ORGANİK SERALAR
Filyos Ecopark yerleşkesinde yer alan seralarımızda yetiştirdiğimiz, organik ürünlerimizle Doğal Mutfağımızın lezzetine lezzet katarak siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.
BİSİKLET TURU VE YÜRÜYÜŞ ALANLARI
“Durma düşersin.”
Filyos Ecopark’ta 185 dönüm doğal ortamda bisiklet turları ve yürüyüş alanları ile şehrin gürültüsünden uzak hoş vakitler geçirebilirisiniz.
Filyos Ecopark
ADRES: Bakacakkadı Beldesi 100. Yıl Caddesi No: 20 Gökçebey, Zonguldak
TELEFON: +90 (372) 532 82 72
GSM: +90 (549) 532 82 72

 

 

Bakmadan Geçme