Bu manzaraya uyanmak hayal değil!

Her gün bu muhteşem manzaraya uyanmak istiyorsanız Amasra Panorama evleri tam size göre...

Batı Karadeniz'in incisi Amasra'da, eşsiz manzarası ve muhteşem konumu ile Amasra Panorama evleri hızla yükseliyor. Sizin de burada bir yuvanız olabilir.
HER GÜNE BU MANZARAYLA UYANMAK İSTEYECEKSİNİZ
Amasra Panorama Evlerinin gelecek için çok karlı bir yatırım fırsatı sunduğunu ifade eden satış koordinatörü Serkan Girgin, herkesi muhteşem manzarası ve eşsiz konumu ile hızla yükselen Amasra Panorama evlerini görmeye davet ederek şunları söyledi;
“Her bütçeye uygun, birbirinden farklı alternatif daireleriyle, 5 bloktan oluşan, açık havuzu, çocuk parkları, kapalı oyun alanları, fitness salonu, yeşilin ve mavinin seyrine doyamayacağınız oturma alanları ile prestijli olmanın ayrıcalığını sunuyoruz. Herkesi Fatih Sultan Mehmed'in "Lala, Çeşm-i Cihan Bu Mu Ola?" dediği muhteşem manzaralı Amasra'da bir ev hayal edip 365 gün tatil keyfi yaşayabileceğiniz tek adres olan Amasra Panorama Evlerine bekliyoruz. Ankara ve Karabük’ün denizi olarak ifade edilen Amasra’da karlı bir yatırım ve tatil keyfinin yaşanabileceği bir mekân. Amasra'yı tepeden gördükçe, sokaklarında gezdikçe "Neden daha önce gelmemişiz?" diyecek ve her güne bu manzarayla uyanmak isteyeceksiniz” dedi.
Gerek manzarası, gerekse enfes balığı ve salatası ile unutulmaz anlar yaşayacağınız Amasra’da karlı ve kaçırılmayacak fırsat Amasra Panorama evleri, 30 yıllık Akmazlar İnşaat güvencesi ile satışa sunuldu. Sizin de burada bir yuvanız olabilir. Bu fırsatı kaçırmayın!

 

Bakmadan Geçme