Böyle kaymakamlar da var

Devletin şefkatini köylerde hissettiriyor.

En ücra köylerde vatandaşları ziyaret ediyor.
Kurucaşile Kaymakamı düzenli olarak köylerde vatandaşların evlerine konuk oluyor ve dertlerini dinleyerek devletin şefkatini, vatandaşın yanında olduğunu hissettiriyor.
Kurucaşile Kaymakamı Burak Bozkurt GÜRSES, Ziyaret Köyünde ikamet eden İsmail-Nazife ERFİDAN ailesini Ziyaret Etti.
Kaymakam Burak Bozkurt GÜRSES düzenli olarak gerçekleştirdiği hane ziyaretleri kapsamında İlçe Jandarma Komutanı Haydar KARABAĞ ile birlikte Ziyaret Köyü Şimşirdere Mahallesinde kış aylarında ikamet eden tek aile olan İsmail-Nazife ERFİDAN ailesini ziyaret etti.
Kaymakam Burak Bozkurt GÜRSES ; ‘’Vatandaşlarımızın dertlerini anlatmak için gelmesini beklemek yerine, bu tür aile ziyaretleriyle vatandaşlarımıza biz giderek dertlerini dinleyip taleplerini almak için hane ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Devletimiz tüm imkânlarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanındadır. Bizleri misafir olarak kabul eden ailemize teşekkür ederim. " dedi.
Kaymakam GÜRSES Hane Ziyaretlerine Devam Ediyor
İhtiyaç sahibi ailelerimize verilen yardımları bizzat takip eden Kaymakam Burak Bozkurt GÜRSES; ‘’ maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza ulaşıyoruz, ilçemizde her hafta farklı köylerimizde incelemeler yapıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, devletimizin imkânları doğrultusunda gerekli bütün yardımları yapıyoruz. Devletimiz, yardıma muhtaç kimselerin her zaman yanındadır. Bununla birlikte gerçekten ihtiyacı olan ve zor durumda kalan vatandaşlarımıza yardım etmeliyiz. Yapılan yardımları da en ücra köşeye kadar ulaştırmaya çalışıyoruz. Devletimizin şefkatini ihtiyaç sahiplerine göstermeye devam edeceğiz.  " dedi.

Bakmadan Geçme