Bir anda karşısında görünce olan oldu

Bartın'da ilginç olay...

Bartın Köyortası Mahallesi Tersane Caddesinde sabaha karşı 05.30 sıralarında bir şahsın özelikle giriş katlarında evlerin açık camların olup olmadığını yokladığının görülmesi üzerine şüpheli şahıs polis ekipleri tarafından takibe alındı.
Bu esnada bir eve hiç zorlanmadan giren şahıs ev sahibi kadının çığlık atması üzerine evden çıktığı esnada polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.
Yakalan şüpheli şahsın Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince bilinen ve daha önce hırsızlık, yaralama, hakaret, kişilerin huzur ve sükûnunu bozma, cinsel taciz, çocuk kaçırılması ve oto hırsızlığı olaylarına karıştığı belirlendi.
Yapılan kontrollerde  anahtarın kapıda ev sahibi tarafından unutularak takılı vaziyette olduğu ve bunu fırsat bilen şüphelinin ikamete girdiği anlaşıldı. Bu esnada ev sahibi kadının şüpheliyi fark ederek çığlık atması ile birlikte şüpheli A.K kaçamadan kapı önünde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  kıskıvrak yakalandı.
Asayiş şube müdürlüğü ekipleri, evlerde kapılarda anahtar bırakılmaması gerektiğini ve güvenlik kameralarının önemine bir kez daha dikkat çekti.


 
 

Bakmadan Geçme