Beykonağı Urfa sıra gecesini Bartın'a getiriyor

Türküler, halay, davul show ve eşsiz lezzetler eşliğinde Urfa sıra gecesi için yerinizi şimdiden ayırtın...

Bartın’da eşsiz lezzetlerin adresi Urfa Beykonağı, Urfa sıra gecesi düzenleyerek Bartın halkına muhteşem bir gece yaşatacak.

Urfa Beykonağı Ocakbaşı, 28 Eylül 2018 Cuma akşamı saat 19.00’ da Bartın halkını Sıra gecesinde bir araya getirecek. 11 kişilik Sıra Gecesi ekibinin yer alacağı gecede ayrıca Etli Çiğ köfte sunumu ve Urfa’ya ait ŞILLIK tatlısı da ikram edilecek.
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan firma sahibi İzzet Kaplan “Urfa ve Bartın’dan sonra Urfa Beykonağı Ocakbaşı’nın üçüncü şubesini Ereğli’de açmanın sevinci içerisindeyiz. Urfa Beykonağı Ocakbaşı’nda Terbiyesiz tavuk ve et, kebap çeşitleri, Ereğli yöresine ait Pide ve lahmacun, tatlılarımız ve yemeklerin hemen ardından MIRRA ikramımızla da bölge halkının hizmetindeyiz. Bu sebeple de 28 Eylül Cuma akşamı saat 19.00’da Sıra Gecesi ile Bartın halkımızı buluşturuyoruz. Etli Çiğ köftemiz ustalarımızın elinden davetlilerimize ulaşacak. Ayrıca Urfa yöremize ait olan ŞILLIK tatlımızı da damak atlarına sunacağız. Tüm halkımızı bu gecemzie davet ediyorum” dedi.

İzzet Kaplan, gece ile ilgili rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 0532 157 5844 numaralı telefonlardan bilgi alınabileceğini kaydetti.

Urfa Gecesi için Şanlıurfa’dan özel bir ekip gelecek. Lezzetli menüler eşliğinde yöreye ait türküler, davul show, halay ve halk dansları ile Urfa Sıra Gecesi renkli anlara sahne olacak.
REZERVASYON YAPTIRIN
28 Eylül Cuma akşamı 19.00 ile 24.00 saatleri arasında düzenlenecek olan sıra gecesi için yerinizi şimdiden ayırtın.
Bartın’da lezzetin tek Adresi Beykonagı Ocakbaşında rezervasyon yaptırmayı unutmayın
Rezervasyon için :(0 378 227 00 38 )

Bakmadan Geçme