Beyin Cerrahisi uzmanının okuma aşkı

Bartın Özel Yaşam Tıp Merkezinde çalışan Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Doktor Hayati Ortaeskinazi okumada rekora gidiyor...

Bartın'da büyük eksiklik duyulan beyin cerrahisi dalında tek uzman olan ve Bartın Yaşam Tıp Merkesinde görev yapan Doktor Hayati Ortaeskinazi'nin okuma aşkı herkese örnek oluyor.
11 üniversite bitirdi 12.ye hazırlanıyor

Bartın Özel Yaşam Tıp Merkezinde çalışan Beyin ve Sinir Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Doktor Hayati Ortaeskinazi Tıp Fakültesinden sonra 10 üniversite daha bitirdi.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin adeta daimi öğrencisi olan Ortaeskinazi, son olarak 2 yıllık ‘Adalet’ bölümünü bitirdi ve 12. üniversiteyi okumaya hazırlanıyor.
Ortaeskinazi okullarının tamamını onur belgesi ile tamamladı.
OKUMAKTAN ÇOK KEYİF ALIYORUM
Tıp Fakültesini bitirdikten sonra askerlik görevini yapan Ortaeskinazi, ilk olarak uzmanlık diplomasını aldı. Daha sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İktisat bölümünü de bitiren Ortaeskinazi, aynı üniversitede sırasıyla, Büro Yönetimi, Turizm Otelcilik, İşletme, Laborant ve Veteriner Sağlık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık ve adalet bölümlerini tamamlayarak diplomalarını aldı.
Ortaeskinazi, "Okumaktan çok keyif alıyorum. İnsanın ufkunu genişletiyor. Hayata yeni bakış açıları ile bakıyorsunuz. Şimdiye kadar açık öğretimde 8 tane üniversite bitirdim. Toplam 11 üniversite diplomam var. Bundan sonra da devam etmeyi düşünüyorum. Ömrüm elverirse birkaç üniversite daha bitirmeyi planlıyorum. Okuduğum bölümler arasında olan iktisat, işletme, halkla ilişkiler ve adalet gibi bölümler her vatandaşın bilgi sahibi olması gereken konular. Bunları akademik bir disiplinle, derslerini alarak, diplomasına sahip olarak öğrenmek ayrı bir zevk oluyor ” diye konuştu.


 
 
 

Bakmadan Geçme