Bayramda futbol coşkusu yaşandı

Karahüseyinlı köyünde düzenlenen Kurban Bayramı Geleneksel Dostluk ve Kardeşlik futbol turnuvasının şampiyonu Karacaoğluspor oldu.

Turnuvanın şampiyonu Karacaoğlu

Bartın merkeze bağlı Karahüseyinli köyünde bu yıl ikincisi düzenlenen barış ve kardeşlik futbol turnuvası final müsabakası Karacoğlu köyü ile Hacıhatipoğlu köyü arasında oynandı. Normal süresi 3-3 biten karşılaşmada penaltı atışları sonunda şampiyon olan Karacaoğlu koç ödülünün de sahibi oldu.

Köylülerin büyük ilgi gösterdiği turnuva renkli ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

Turnuvada gol kralı olan Karacoğluspor oyuncusu İlyas Yaprak’a krampon hediye edildi.

Arefe günü başlayan turnuvaya Karacoğlu, Hacıhatipoğlu, Topalcoğlu, Karahüseyinli, Akıncılar ve Başoğlu takımları katıldı.

Yıllardır aktif durumda bulunan ancak eksiklikleri nedeniyle futbol için tam elverişli olmayan futbol sahası gençlerin de desteği ile futbola elverişli hale getirildi. Sahanın çizgileri çizildi, fileler takıldı ve sahanın dikenleri açıldı. Tüm bunlar neticesinde ortaya güzel manzaralar çıktı olaysız dostluk kardeşlik ilkesini temel aldığımız turnuva adına yakışır biçimde dostça kardeşçe tamamlandı.

Turnuvanın düzenlenmesine öncülük eden Hüseyin Doğan yaptığı açıklamada, “turnuvamıza katılan tüm köylerimize teşekkür ediyorum. Gelecek senelere inşallah devamı gelir. Bu zor organizasyonu başarı ile yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Final maçımıza gelen tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca İl Genel Meclis başkanımıza sahamızın ışıklandırılması için verdiği söz için de tüm köylüler adına teşekkür ediyorum

 dedi

Turnuvanın final maçını izleyen ve ödül töreninde konuşan İl Genel Meclisi başkanı Kenan Dursun, bu atmosfer karşısında sahanın ışıklandırılması için söz verdi.


Bakmadan Geçme