Batı Karadeniz'in tek fuarı bu yıl daha canlı

Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan 'Decoboss 3. Batı Karadeniz Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı' 18-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Batı Karadeniz’in tek fuarı
18-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında açılacak olan Decoboss 3. Batı Karadeniz Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarının bu yıl daha hareketli geçmesi bekleniyor.
Bölgede tek fuar olan Batı Karadeniz’in tamamını kapsayan fuara Zonguldak havalimanının uçuşlara açılmış olması ile birlikte yurt dışından da katılım olması bekleniyor.  Expolife Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Serdar Erdoğan yaptığı açıklamada,  “Decoboss 3. Batı Karadeniz Yapı, Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı” kendini büyütmeye ve geliştirmeye devam ediyor. Batı Karadeniz’in tamamını kapsayan fuarımıza bu yıl yurt dışından misafirlerimiz de eşlik edecekler. Çaycuma Havaalanı’nın yurt içi uçuşlara açılması, ulaşımı daha rahat hale getirdi; Almanya ve Rusya alım heyetlerinin fuarımıza ziyarette bulunacakları netleşti. Diğer konsolosluklar ile de görüşmelerimiz devam ediyor.  Çaycuma'nın 20 Temmuz 1944’de ilçe ilan edilmesinin 75. yılı Batı Karadeniz Yapı Mobilya ve Ev Tekstili fuarımızda çeşitli etkinlikler ile kutlanacak, bu da fuarımıza olan ilgiyi arttıracaktır. Fuar satış çalışmalarımız başladı. Katılım sağlayacak olan firmalarımıza haber vermekten sevinç duyuyoruz” dedi.


 

Bakmadan Geçme