Başkan Karaman Ankara'ya çıkarma yaptı

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman Kozcağız'ın İlçe Olması Ve Doğalgaz gelmesi İçin Ankarada'da temaslarda bulundu.

İlk olarak Mecliste Milletvekili Yılmaz Yunç’u ziyaret eden Başkan Karaman, ilçelik konusunda gerekçeli dosyayı teslim etti.
Karaman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Ankara Ziyaretimizde, Kozcağızın İlçe Olması ile ilgili Beldemizi tanıtıcı ve gerekçeleri içinde olan, dosyamızı, Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç'la istişare halinde tamamlayarak teslim ettik. Kendisi konu ile ilgili gerekli tüm çalışma ve girişimlerin yapılacağını belirtti. Ayrıca Kozcağız'a Doğalgaz gelmesi ile ilgilide Milletvekilimizin bilgisi dâhilinde ilgili yerlerle görüşme sağlandı. Akmercan Doğalgaz şirketi Bölge Müdürüyle görüşerek konunun hızlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizleri Misafir eden, Beldemizin sorunları, İlçelik Konusu başta olmak üzere, Doğalgaz çalışmalarına kadar yakından ilgilenen ve girişimlerde bulunan Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a teşekkür ediyorum”
Bensiz’i de ziyaret etti
Ankara Ziyaretimizde, Gençlik Spor Bakanlığı 1.Hukuk Müşaviri Ahmet Bensizi de ziyaret ettik. Ardından Büyükşehir Belediyesi'nin şehircilik uygulamalarını inceledik. Verimli geçen ziyarette Bizleri ağırlayan misafir eden,Ahmet Bensiz'e teşekkür ediyorum.

Bakmadan Geçme