Bartınspor lige galibiyetle başladı

Pandemi nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Lig heyecanı yeniden başladı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 2020-2021 sezonunun ilk karşılaşmasında Atatürk Stadyumunda Çankırı temsilcisi Kurşunlu Belediyespor’u konuk etti.  Pandemi tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşma 2-1 Bartınspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Bartınspor, ilk maçında aldığı galibiyet ile sezona moralli başlamış oldu. Maçın ilk yarısı karşılıklı atılan penaltı golleri sonrasında 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Bartınspor’da Erkan Gazioğlu maçın 72. dakikasında ceza sahası dışından şık bir vuruşla Bartınspor’a galibiyeti getiren golü kaydetti. 
Bartınspor’un bir sonraki maçta ise Bolu Abant Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 13 Haziran Pazar günü oynanacak.
Bartınspor’un maç takvimi
Gruptaki ilk hafta maçlında Kurşunlu Belediyespor’u (2-1) mağlup eden  Bartınspor 2. hafta karşılaşmalarında ise Bolu Abant Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.  3. hafta maçlarını bay geçecek olan temsilcimiz 4. hafta maçlarında Kurşunlu Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 5. hafta maçlarında Bartın Atatürk Stadyumunda Bolu Abant Futbol Kulübünü ağırlayacak olan Bartınspor 6. haftayı bay geçecek ve grup müsabakaları böylece tamamlanacak.
 

Bakmadan Geçme