Bartınspor Emre ile Uçuyor

Bartınspor'un son haftalarda başarılı golcüsü Emre Çağlar, 4 maçta 7 gol kaydetti.

Bartınspor, son 4 maçtır ilk 11 başlayan Emre Çağlar’la birlikte 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı ve zirvenin yeni sahibi oldu.
 
Başarılı golcü Emre Çağlar, son 4 maçta 7 gol kaydetti. 
 
Golcü Emre Çağlar, Bartınspor’u sırtlamaya devam ediyor.  Geçtiğimiz yıllarda Görelespor’la çıktığı 20 maçta 20 gol atarak Bölgesel Amatör Lig’de adını duyuran Emre Çağlar, bu sezonda da muhteşem bir başlangıç yaptı. Uzun zamandır var olan golcü eksikliğini tam anlamıyla gideren Emre Çağlar, ilk 11 başladığı son 4 maçta 7 gol kaydederken, Bartınspor’un 4 maçlık galibiyet serisinde de büyük rol oynadı.
ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Devrek maçının ardından Olay mikrofonlarına konuşan Emre Çağlar, şampiyon olacaklarını belirterek şunları söyledi;
“İyi başladık ama şansız bir gol yedik. Pes etmedik ve taraftarımızın da desteği ile çok teşekkür ediyorum hepsine iyi bir galibiyet aldık.  İnşallah böyle devam edeceğiz ve sezon sonunda şampiyon olacağız. Biraz geç başladım gollerime ama İnşallah devam edecek. Haftaya Kırıkkale ile önemli bir maçımız var. O maçı da kazanıp gol atmayı çok istiyorum. Lideriz ve lider kalacağız. Şampiyon olacağız inşallah. “
 
EMRE TAKIMINI SIRTLADI
 
Bartınspor, 4 maçın 3’ünde Emre Çağlar’ın golleri ile galip geldi. Yeniçağa deplasmanında 83. dakikada Emre Çağlar’ın golü ile maç 1-0 biterken, ligin 8. hafta maçı olan 100. Yıl Soğuksuspor karşılaşmasında Emre Çağlar’ın 32. ve 50. dakikalarında bulduğu gollerle Bartınspor sahasından 2-0 galiple ayrıldı. Son oynanan Devrek Belediyespor maçında da Emre Çağlar’ın gol şovu devam etti. 1-0 yenik düştüğü maçta  Emre Çağlar yine sahneye çıktı, hat-trick yaptı. 64, 72 ve 90+3’de fileleri havalandıran Emre Çağlar bu maçta da Bartınspor’un kaderini belirleyen isim oldu. 3-1’lik Devrek Belediyespor galibiyetiyle birlikte Bartınspor, Emre Çağlar’ın büyük katkılarıyla zirvenin yeni sahibi oldu.
Son 3 maçta Bartınspor’a 9 puan kazandıran Emre Çağlar, adeta takımların korkulu rüyası haline geldi.
 
KARNESİ BAŞARILARLA DOLU…
27 Mayıs 1992 İstanbul Kadıköy doğumlu olan başarılı golcü Emre Çağlar futbola 2006 yılında Beylerbeyispor'da başladı daha sonra Maltepespor, Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliğispor, İzmit Çenesuyu Plajyoluspor, Sultanbeyli Belediyespor, Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor, Nişantaşıspor, Görelespor, 1926 Bulancakspor, Adıyaman 1954 spor formalarını giydi.
2015 – 2016 sezonunda Görelespor golcü oyuncu Emre çıktığı 20 maçta attığı 20 golle Bölgesel Amatör Ligde yer alan 12 Grup içerisinde en golcü oyuncu olarak damga vurmuştu.


 
 

Bakmadan Geçme