Bartınspor'dan bol gollü başlangıç

Bartınspor Çankırı deplasmanında farklı kazandı

Bartınspor fark attı:4-0
Ligin ilk haftasında deplasmanda 1074 Çankırıspor'la karşılaşan Bartınspor, lige galibiyetle başladı. Çankırı Atatürk Stadındaki karşılaşmanın büyük bir kısmında oyun üstünlüğünü elinde bulunduran kırmızı-siyahlılar, Cengiz Argüç Argın'ın 2, Tahir Türker'in 1 ve ikinci yarı oyuna giren Emirhan Çolak'ın golüyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Çankırı Atatürk Stadında oynanan karşılaşmayı Bartınspor Başkanı Serkan Yurtaçan, Külüp Yöneticileri Fahrettin Fırıncıoğlu, Mustafa Keleşoğlu, Erhan Somaklı, Yüksel Tekin, Soner Yürekli, Sezer Uslu ve Halil Gün de izledi. 
Beklenen gol Cengiz’le geldi
Her iki takımından dikkatli başladığı karşılaşmanın ilk 10 dakikası karşılıklı ataklarla geçerken Bartınspor bu dakikalardan sonra ilk yarı boyunca oyun üstünlüğünü elinde tuttu. İlk yarıda dört net pozisyon elde eden kırmızı-siyahlılar, 28. Dakikada aradığı golü Cengiz Argüç Argın’la buldu. Cengiz’in kafa golüyle 1-0 öne geçen kırmızı-siyahlılar, ilk yarı soyunma odasına skor üstünlüğüyle gitti.
Sağanak yağış Bartınspor’u durduramadı
Zaman zaman sağanak yağışın etkili olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında ise tam bir Bartınspor rüzgarı esti. Sağanak yağış her iki takım için de zor anlar yaşatsa da kırmızı-siyahılar ikinci yarının ilk dakikalarından itibaren etkili oyununu sürdürdü ve rakip ceza sahası içerisinde kurduğu baskı 56. Dakikada golü getirdi.
1 dakika arayla 2 gol
Bu dakikada Tahir Türker’in şutu ağlarla buluştu ve Bartınspor, rakibi karşısında 2-0 üstünlük ede etti. Gol sevincini yaşayan kırmızı-siyahlılar, ikinci gole rağmen hız kesmedi. Dakikalar 58’e yaklaşırken Bartınspor’un üçüncü golü, ilk yarı attığı golle takımını soyunma odasına galip götüren Cengiz’den geldi. Cengiz bu golle kendisinin ikinci, Bartınspor’un da üçüncü gölünü atmış oldu.
Karakiraz’dan oyuncularına uyarı
Çankırı karşısında 3-0 üstünlük sağlayan kırmızı-siyahlıların bu gol sonrası oyunun temposunu düşürüp defansa çekildiği görüldü. Rakibinin defansa çekildiğini gören Çankırı ise rakibine baskı kurmaya çalışırken Teknik Direktör Özcan Karakiraz’un uyarısıyla Bartınspor yeniden etkili oyununa geri döndü. Dakikalar 89’u gösterdiğinde ikinci yarı oyuna giren Emirhan Çolak, takımının dördüncü golünü attı.
İlk haftanın lideri!
Bartınspor, Emirhan’ın son dakikalarda kaydettiği golle deplasmanda sahadan 4-0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu ve averaj farkıyla ligin ilk haftasını lider olarak kapattı.
Yurtaçan: “Takıma takviye yaptık”
Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, maç sonrasında takımının galibiyetini “Uzun bir yolculuktan geldik. Bizim için yorucu bir hafta geçti. Deplasmanla lige başladık. Bizim için güzel bir sonuç oldu. Önümüzdeki hafta kendi  sahamızda Kozlu maçı var. Bütün taraftarımızı destek olmaya sahaya bekleriz. Hafta için takıma iki tane takviye yaptık. Dördüncü golümüzü atan Emirhan takıma daha yeni katıldı. Bir forvet arkadaşımızı da takıma dahil ettik. Kendisinin biraz antrenman eksikliği var. 10-15 güne ihtiyacı var. İnşallah 2-3 hafta sonra bu takım daha iyi olacak” sözleriyle değerlendirdi.
Haber:(Bartın Hergün- Nurdan EROĞLU)Bartınspor'dan bol gollü başlangıç

Bartınspor'dan bol gollü başlangıç
Bartınspor'dan bol gollü başlangıç
Bartınspor'dan bol gollü başlangıç

Bakmadan Geçme