Bartınspor'da o isimle yollar ayrıldı

Bartınspor Yönetimi başarısız sonuçların ardından ilk toplantısını yaptı...

Ferruh Yücel ile Yollar Ayrıldı
BAL Ligi 10.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, sezonun ilk yarısının son haftasında sahasında karşılaştığı Serdivanspor’a 2-0 kaybetmesinin ardından toplantı yapan yönetim ilk olarak Sportif Direktör Ferruh Yücel’in görevine son verdi.
Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta 13.hafta maçlarıyla tamamlanırken, Bartınspor ilk yarıyı liderin 10 puan gerisinde 7. Sırada tamamladı.
Üst üste alınan mağlubiyetler sonucunda Bartınspor yönetimi
Ligin zayıf takımlarından Karasuspor, Çilimli Beledieyspor’a deplasmanda, Devrek Belediyespor ve Serdivanspor’a kendi sahasında  yenilerek zirve yarışından kopan Bartınspor, sezonun ilk yarısını 21 puanla 7.sırada bitirdi.
13 maçta 7 galibiyet 6 mağlubiyet alan Bartınspor, ligin ilk yarısını lider Hendekspor’un 10 puan gerisinde tamamladı. Alınan başarısız sonuçlar nedeniyle şampiyonluk yarışından uzaklaşan Bartınspor’da bugün toplanan Bartınspor Yönetimi, ilk olarak sportif direktör Ferruh Yücel ile yollarını ayırma kararı aldı. Öte yandan Teknik Direktör Talat Özden’in durumu ise henüz netleşmedi. Bartınspor Yönetimi ikinci yarı Teknik Direktör Talat Özden ile devam edip etmeyeceği, devre arasında alınacak ve gönderilecek futbolcuların durumu ise yarın yapılacak toplantıda netlik kazanacak.


 

Bakmadan Geçme