Bartınlı Mühendise Başarı Ödülü

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında 140 personel arasından 10 kişi arasına giren Bartınlı mühendis ödülünü Bakan Berat Albayrak'tan aldı.

ETKB 2017 Yılı Performans Ve Başarı Ödülleri
 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından düzenlenen "2017 Yılı Performans ve Başarı Ödülleri" töreninde başarılı personele ödüllerini takdim etti. 
Bakanlık olarak geçen yıl içinde büyük hizmetler yaptıklarının altını çizen Albayrak, "Daha yolun başındayız. Büyük ve güçlü Türkiye diyorsak, çıta o kadar yukardaysa daha yeni başladık, daha çok çalışmalıyız. Enerjinin ne kadar önemli olduğunu bölgede ve dünyada her geçen gün gözlüyoruz. Enerji, aynı zamanda ekonomi, diplomasi ve ulusal güvenlik meselesidir. Kurumlarınız başta olmak üzere yaptıklarınız görülmüyor değil, en tepeye kadar biliniyor ve görülüyor. 'Büyük, güçlü Türkiye' diyoruz. Şu anda Mehmetçiklerimiz büyük bir mücadele veriyor, gözünü kırpmadan. Birileri ülkeyi bölme operasyonu yapıyor. Gerekirse 81 milyon canımızı veririz ama bugün bu operasyonda gözünü kırpmadan Mehmetçiklerimiz mücadele veriyorsa sizler de işinizi daha çok çalışarak en iyi şekilde, dünya standartlarında yapın. İşlerimizi hepsinden daha iyi yaparak bu başarıyı ortaya koyalım. Bugün dünden, yarın da bugünden daha iyi olacak. bundan hiçbir şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.
 
Tören sonunda geçen yıl yapmış oldukları başarılı hizmetlerinden dolayı 140 bakanlık çalışanına ödül verildi. Başarılı çalışanların 10'una ailesi ile tatil ödülü verilirken, 130 personele de tablet hediye edildi.
 Bartın'ın gururu oldu
Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünde Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapan Cemal MALKOÇ, başarılı 140 personel arasından 10 kişi arasında yer alarak ödülünü Enerji Bakanı Sayın Berat Albayrak’tan  alarak Bartınlı ailesi ve hemşehrilerine de sevinç yaşattı.


 
 
 
 

Bakmadan Geçme