Bartınlı Gazinin mutlu günü

Allah bir yastıkta kocatsın....

MİLLETVEKİLİ TUNÇ GAZİMİZ TUGAY GÜN’ÜN NİKAH ŞAHİDİ OLDU
AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Yılmaz Tunç, Bartın'da gerçekleştirilen nikah töreninde, Terör Gazimiz Tugay Gün’ün nikah şahitliğini Bartın Valisi Sayın Nusret Dirim ile birlikte yaptı.
 AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Terör Gazimiz Tugay Gün ile Yasemin Uzun çiftlerinin Bartın Villa Park Düğün Salonunda gerçekleştirilen, nikah merasimine katılarak en mutlu günlerinde çiftleri yalnız bırakmayarak nikah şahitleri oldu. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın kıydığı nikah töreninde çiftlerin nikah şahitliğini Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi Nusret Dirim  yaptı.
Uzun ve Gün ailelerini de tebrik eden AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, evliliğin ve aile kavramının toplum için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “ PKK ile mücadele sırasında yaralanan  Tugay  kardeşimizi tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi’nde  2 yıl önce ziyaret etmiştik. En zor anında yanında olmuştuk. Şimdi ise en mutlu gününde yanındayız. Bizim içinde ayrı bir duygu tabi. Allah mesut etsin. Allah kendisi gibi vatana, bayrağına sahip çıkan evlatlar nasip etsin” diyerek; çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi,  daha sonra evlilik cüzdanını Vali Nusret Dirim ile birlikte takdim etti.


 

Bakmadan Geçme