Bartınlı Furkan'dan Masterchef'e veda

Yarışmaya pastacı ünvanı ile damga vuran Bartınlı Furkan elendi.

MasterChef Türkiye 2020'nin 8 Kasım bölümünde elenen isim Bartınlı Furkan oldu. 
Furkan, Barbaros ve Uğur eleme finalinde Mehmet Şef'in imza tabağına en yakın tabağı çıkarmak için yarıştı.
Masterchef’te yapılan dokunulmazlık oyununda Uğur 1. geldi. Geriye Barbaros ve Furkan kaldı. Şeflerin kararına göre Furkan yarışmaya veda eden isim oldu.
MASTERCHEF FURKAN NEDEN ELENDİ?
Şefler aslında hem Barbaros'un hem de Furkan'ın tabaklarını çok beğendi. Daha doğrusu tat konusunda ikisini de çok yakın buldu. Fakat Furkan'ın yemeğindeki ekmekler biraz çiğ olduğundan Furkan yarışmaya veda eden isim oldu.
Mehmet Şef itiraf etti! 'Ailemden bile tepki aldım'
Geçtiğimiz günlerde RTÜK Mehmet Şef'in Furkan'ı ağlattığı anlara ceza yazmıştı. Mehmet Şef o anlarla ilgili yaptığı itirafla gündem oldu.
Furkan'ın elenmesi yarışmacıların bir kısmını üzerken Mehmet Şef'in Furkan'a söyledikleri ise geceye damga vurdu. Mehmet Şef o anlarla ilgili ilginç bir itirafta bulundu! Furkan elendikten sonra açıklama yapan Mehmet Şef "Sana göstermiş olduğum tepkiden dolayı neredeyse kendi ailemden bile tepki aldım. Ustaya saygılı bir çocuktun, o olaydan sonra bana gelip tek kelime dahi etmedin. Sen bu meslekte olursun ve yürürsün" ifadelerini kullandı.
Duygusal anların yaşandığı elemede Bartınlı Furkan yarışmaya pastacı unvanı ile damga vurdu. Yarışmadaki arkadaşlarının çoğu Furkan’ın elenmesi karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Bakmadan Geçme