Bartın'ın ilk bıldırcın ve arı çiftliğini kurdu

Bartın'da ilk bıldırcın ve arı çiftliğini kuran Volkan Özdemir, organik bıldırcın yumurtası ve kestane balı üretimi yapıyor.

Bartın’ın ilk bıldırcın çiftliği olan Çayır arı ve bıldırcın çiftliğinde günlük taze bıldırcın yumurtası ve kestane balı bulabilirsiniz.
Üretici Volkan Özdemir,  "Devlet desteğiyle kurduğu çiftlikteki bin adet bıldırcın ile birçok hastalığa şifa olan bıldırcın yumartası ve kestane balı üretimi yapıyor.
BILDIRCIN YUMURTASI ÇOK FAYDALI
Volkan Özdemir, “Arı sütünün inanılmaz faydaları, bal ve bıldırcın yumurtası. Üstüne bu ürünlerin doğal ve güvenilir olması. Tüm bu ürünleri bizden temin edebilirler ve gönül rahatlığı ile tüketebilirler.  Kendi yemediğimiz bir ürünü başkasına tavsiye etmiyoruz.” Dedi.
Çiftliğinde bin sadet bıldırcın bulunduğunu belirten Volkan Özdemir, çiftlikte hem yumurta hem de yavru üretimi yapıldığını söyledi. Bu işe başlamasında, bıldırcın yumurtasının son derece sağlıklı bir besin olmasının ve Bartın’da olmamasının etkili olduğunu vurgulayan Volkan Özdemir,  şunları söyledi:  “Bıldırcın yumurtası tavuk yumurtasından 5 kat daha fazla fosfor, demir ve protein içeriyor. Bıldırcın yumurtası süt ve balla karıştırıldığında, astım, öksürük ve alerjiye çok iyi geldiği bilinen bir gerçek. Çocukların zekâ gelişimini de desteklediği için aileler tarafından da ilgi gören bıldırcın yumurtası, şifa kaynağı.  Tabi ki bunu taze tüketmek önemli.”
Çayır Arı ve Bıldırcın ürünleri markası altından ürettiği ürünleri piyasaya satan Volkan Özdemir, bıldırcın yumurtasının yanı sıra kestane balı, arı sütü, polen ve propolis satışı da yapıyor.
Bıldırcın yumurtası güç ve zindelik verir, solunumu düzenler, alerjik astımı tedavi eder. Çok iyi bir antibiyotiktir. Tavuk yumurtası ile yapılan her şey ve pişirme biçimi bıldırcın yumurtası ile aynen yapılabilir.”
Tesiste günlük üretilen taze bıldırcın yumurtası 12'lik özel paketler halinde 4 TL'ye satılıyor.
SATIŞ OFİSİ HİZMETİNİZDE
Kurtköy Shell benzinlik karşısındaki arada satış ofisi bulunan Çayır Arı ve Bıldırcın ürünlerini aynı zamanda Salı ve Cuma günleri Bartın galla pazarında bulabilirsiniz.
Günlük taze Bıldırcın yumurtası ve Doğal balları ile Çayır arı ve bıldırcın çiftliği hizmetinizde.
ÇAYIR ARI VE BILDIRCIN ÇİFTLİĞİ
Volkan Özdemir  Tel: 0535 512 94 64
Kurtköy Shell benzinlik karşısı /BARTIN


 

Bakmadan Geçme