Bartın Uğur Kurs kazandırmaya devam ediyor

Ulusal sınavlara hazırlıkta akla gelen ilk kurum olma misyonuyla yola çıkan UĞUR KURS, öğrencilerine hayallerini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Deneyimli ve uzman eğitmenleriyle başarı çıtasını üst düzeye çıkartan BARTIN UĞUR KURS, öğrencilerini hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor.  
BARTIN UĞUR KURS, pandemi döneminde eğitim alanında yaşanan tüm zorluklara rağmen geçtiğimiz yıllardaki sınav başarısını tekrarlayarak bu yıl da farkını ortaya koydu. LGS 2020 ilk yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 11 BARTIN FEN LİSESİ, 8 FSM ANADOLU LİSESİNİ kazandırdıklarını belirten UĞUR KURS yöneticileri; öğrencileriyle gurur duyduklarını belirterek pandemi döneminde yaşanan tüm zorluklara rağmen bu büyük başarıyı yakalayan öğrencilerimize ve bu başarıda emeği geçen değerli öğretmenlerimize teşekkürlerini ifade ettiler. 
LGS ve YKS’de yaklaşık %90 oranındaki başarısıyla farkını ortaya koyan UĞUR KURS, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl ve gelecek yıllarda da öğrencilerini hayallerine kavuşturmaya devam ediyor.
BURSLULUK SINAVINI KAÇIRNAYIN
Gelecek yılki LGS ve YKS’de uzman eğitimci kadrosu, kaliteli yayın imkanları ve bireyselleştirilmiş çalışma sistemi ile gerektiğinde uzaktan eğitim metoduyla da öğrencilerin her daim yanında olmayı sürdüreceklerini vaat eden UĞUR KURS yetkilileri, tüm öğrencilerimizi 15 AĞUSTOS CUMARTESİ günü yapılacak İNDİRİM (Bursluluk) sınavına davet ettiklerini belirttiler. 
5,6,7,8,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katılımına açık olan bursluluk sınavına 0 378 228 00 07 numarasından kayıt yapabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN
Siz de UĞURLU olmak ve kazanmak için fırsatı kaçırmayın. Soyut vaatlerin değil, somut başarıların tek adresi BARTIN UĞUR KURS!
UĞUR KURS KAZANDIRIR!
Bartın Uğur Özel Öğretim Kursu
Tel: 0378 228 00 07
Gsm: 0537 496 82 67
Adres: Kemerköprü Mah. Ahçeloğlu Sok. No: 17 PTT Karşısı Merkez/BARTIN

Bartın Uğur Kurs kazandırmaya devam ediyor
Bartın Uğur Kurs kazandırmaya devam ediyor

Bakmadan Geçme