Bartın ırmağında inceleme gezisi

Irmak Islah Projesi İçin tekne ile inceleme gezisi yapıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bölge ve il yöneticileri ile birlikte Bartın Irmağı Islah Projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Valiliği koordinesinde yürütülen, 2020 yılı yatırım programı içerisinde yer alan Bartın Irmağı Islah Projesi ile ilgili incelemelerde bulundu. 

Bartın Belediyesi’nin yapılacak olan yatırıma hangi konularda katkı sağlayabileceği ile ilgili Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Yasin Derim, Proje İnşaat Şube Müdürü Yunus Emre Aksoy, Bartın 233. Şube Müdürü Sançar Biçer, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve teknik heyetin katılımı ile yapılan inceleme turuna katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılacak olan çalışmanın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kent merkezimizin simgesi olan, güzelliklerine güzellik katan çok değerli Bartın Irmağımızın ıslah projesi için Valiliğimiz koordinesinde bir inceleme gezisi yaptık. Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğümüzün ekip olarak katıldığı inceleme turunda çeşitli değerlendirmelerde bulunduk. Bartın Belediyesi olarak yapılacak olan çalışmanın hangi aşamalarında yer alacağımızı, ne gibi katkılarda bulunacağımızı konuştuk. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.


 

Bakmadan Geçme