Bartın'ın gururu oldular

Milli gururumuz olan sporculardan Akın'a ziyaret

Türkiye Milli Takımı ile İsrail’in Tel Aviv Kentinde düzenlenen Dünya Kupası Genç Erkek Kategorisinde 3.’lük başarısı yakalayan Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcusu Cihan Çakmakçı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

                Makamda odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnalı, Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Takımı Antrenörü Ali Güler, Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcusu Sefa Ercan ve Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcusu Cihan Çakmakçı’nın Babası Yılmaz Çakmakçı hazır bulundu.  Ziyarette Başarılı sporcu Cihan Çakmakçı’yı tebrik eden Başkan Cemal Akın başarılarının devamını diledi. Misafirleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akın, ayrıca Bartın Belediyesi Tekerlekli Sandalye Tenis Sporcuları Cihan Çakmakçı ve Sefa Ercan’a altın hediye etti.

                Ziyarette açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “ 2013 yılında Bartın Belediyesi Yaz Spor Kurslarında başlatmış olduğumuz Tekerlekli Sandalye Tenis branşında çok başarılı sporcular yetişiyor. Bunlardan bir tanesi olan Cihan Çakmakçı kardeşimiz Türkiye Milli Takımı ile İsrail’in Tel Aviv Kentinde düzenlenen Dünya Kupası Genç Erkek Kategorisinde 3.’lük başarısı yakalayarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Genç kardeşimizi tebrik ediyorum. Bartın Belediyesi olarak Türk sporuna başarılı milli sporcular yetiştirip dünyada milli takımımızın ismini duyurmak için spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” dedi.


 

Bakmadan Geçme