Bartın Emniyetinde devir teslim

Ogün Vural görevi Çetin Bozkuş'a devretti...

Bartın İl Emniyet Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen törende Kriminal Daire başkanlığına atanan Ogün Vural, İl Emniyet Müdürlüğü görevini Çetin Bozkuş’a devretti.
Ogün Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yıl Bartın İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptığını anımsatarak, “basın ile birlikle ekip ve takım ruhu ile güzide ilimiz Bartın’ı en üst seviyelere çıkarmayı başardığımızı düşünüyorum. Yeni emniyet müdürümüzün bu bayrağı daha ileriye taşıyacağından en ufak bir endişem yok. Görevi ona devretmekten gurur duyuyorum. Hayırlı uğurlu olsun dedi.
Yeni emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, atamanın değerli Bartınlılar için hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek,  “Ogün Müdürümüzün ne kadar başarılı çalışmalara imza attığını biliyoruz. Temennimiz onun bıraktığı bayrağı tüm ekibimiz ve Bartınlılarla birlikte bir adım daha ileriye taşıyacağımızı temenni ediyorum. Önümüzdeki günlerde onun izinden devam edeceğiz. Verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından emniyet teşkilatı üyeleri ve basın mensupları ile vedalaşan Ogün Vural yeni görevine başlamak üzere Ankara’ya hareket etti.

 

 

Bakmadan Geçme