Bartın'da sakın maskesiz dolaşmayın

Uygulama başladı, hangi kurum kaç maske dağıttı

Bartın Valiliği tarafından alınan karar sonrasında, koronavirüs salgınına karşı dünden itibaren maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.
İl genelinde denetim yapan polis, jandarma ve zabıta ekipleri vatandaşlara maske dağıtıp karara uymaları konusunda uyarıyor.
Uyarıları dikkate almayanlara idai yaptıtım cezası uygulanıyor.
MİLLETVEKİLİ TUNÇ,  BARTIN’DA  577 BİN ÜCRETSİZ MASKE DAĞITILDIĞINI AÇIKLADI
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında Bartın’da toplam 577.125 adet koruyucu maskenin ücretsiz dağıtıldığını söyledi.
Milletvekili Tunç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından maskenin ücretsiz olarak dağıtılması kararı alındıktan sonra Bartın’da ücretsiz olarak; Eczanelerimizden kimlik koduyla 223.500, PTT Kanalıyla evlere 22.500, Valilik SYDV’larımızca 147.550, Kaymakamlıklarımızca 41.675, Belediyelerimizce 141.900 olmak üzere, Toplam: 577.125 adet maske ücretsiz dağıtılmıştır.”Dedi.
Türkiye'nin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yerinde ve zamanında aldığı tedbirlerle yeni tip koronavirüsle mücadelede dünyaya örnek olduğunu belirten Milletvekili Tunç, "Bunda gelişmiş ülkelere göre çok daha güçlü olan sağlık altyapımız, donanımlı hastanelerimiz ve fedakarca çalışan sağlıkçılarımızın şüphesiz rolü büyük.”Dedi.

Bakmadan Geçme