Bartın'da kaybedilmiş yıllar telafi edilecek

Aldatmaz:'Belediyecilikte Kaybedilmiş Yıllar Telafi Edilecek'

AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz memleket işinin gönül işi olduğunu söyleyerek, Katılımcılığa açık, her görüşe değer veren, sivil toplumu önemseyen ve her kesimi kucaklayan anlayışla geliyoruz. AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla geliyoruz. Kaybedenin olmayacağı kazananın ise Bartın olacağı anlayışla geliyoruz. Güçlü ve geleceği aydınlık bir şehir için geliyoruz.” Dedi.
 
Belediyecilikte kaybedilmiş yıllar telafi edilecek
 
AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın’ı marka yapacak projelerle yola çıkarken şehirde her görüşe değer veren, sivil toplumu önemseyen ve her kesimi kucaklayan bir anlayışla hareket edeceklerini kaydedip, “31 Mart seçimlerinin kaybedeni olmayacak. 31 Mart’ta kazanan Bartın olacak. Hizmette ve güçlü belediyecilikte kaybedilmiş yıllar telafi edilecek.” Dedi.
 
Mega projelerle geliyoruz
 
AK Parti Belediye Başkan Adayı Aldatmaz, “Katılımcılığa açık, her görüşe değer veren, sivil toplumu önemseyen ve her kesimi kucaklayan anlayışla geliyoruz. AK Parti’nin güçlü belediyecilik anlayışıyla geliyoruz. Kaybedenin olmayacağı kazananın ise Bartın olacağı anlayışla geliyoruz. Güçlü ve geleceği aydınlık bir şehir için geliyoruz. Bartın’a kaybettiği yılları hızla telafi ettirmek için geliyoruz. Bartın’ın adını güçlü ve marka şehirler arasına yazdırmak için geliyoruz. Halkımızın desteğiyle Bartın’da sorunları çözmek, mega projelerle şehrin ekonomisine can katmak için geliyoruz.” Diye konuştu.
 
Sorunlarla boğuşan bir şehir görüyoruz
 
Bartın’ı bölgesinde lider ve Türkiye’de adından söz edilen marka şehir haline getirmekte kararlı olduklarını vurgulayarak açıklamasına devam eden Aldatmaz, “Bazı şehirler yerinde sayarken bazı şehirler büyür. Bartın’a belediyecilik gözüyle baktığımızda yıllardır yerinde sayan bir şehir görüyoruz. Bazı şehirlerin adı tüm ülkede ve dünya da bilinirken bugün Bartın’ın Batman’la karıştırıldığını görüyoruz. İnsanlara Bartın’ı sorduğunuzda nerede olduğunu bile bilmiyorlar. Günümüzde sadece ürünler, insanlar, filmler değil şehirlerde markalaşarak farklarını ortaya koyuyorlar. Marka kentler kendine turist, yatırımcı ve öğrenci çekerler. Marka kentler içine kapanık değil dışa açık olabilen kentler olarak da göze çarpar. Bartın’a baktığımızda ise içine kapanmış, belediyecilikte yetersiz kalan ve sorunlarla boğuşan bir şehir görüyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
Vizyon sahibi belediyeciliğe ihtiyacımız var
 
Markalaşan kentlerin ekonomide çok büyük gelişmeler sağladıklarına da dikkat çeken Aldatmaz, “Bartın’ı marka kent yapmaya kararlıyız. Biliyoruz ki markalaşan kentler ekonomik alanda çok büyük gelişmeler yaşıyor. Markalaşamayan kentler ise her geçen gün kan kaybediyor. Eğer bir marka kent değilseniz il sınırlarınız içinde yer alan tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerde ekonominize katkı sağlamıyor. Bartın işte tam bu noktada örnek bir şehir. Amasra gibi hem tarihi hem doğal güzellikleriyle eşsiz bir ilçemiz var. Bu ilçemiz her yıl 600 bin ziyaretçi ağırlarken Bartın ise bu turizm potansiyelinden maalesef yararlanamıyor. Mevcut belediye anlayışı bu potansiyeli görmezden geliyor. Oysa ki Bartın Irmağı gibi Türkiye’de nadir bir güzelliğe sahibiz. Bartın Irmağı ile beraber Güzelcehisar lav sütunları, Küre Dağları Milli Parkı, sahillerimiz, tarihimiz ve kültürümüz marka kent olmamız için biçilmiş bir kaftan. Bartın’da bu kaftanı dikecek güçlü ve vizyon sahibi  belediyeciliğe ihtiyacımız var.” Dedi.
 
Projelerimiz ekonomiye can katarken istihdam alanları yaratacak
 
Bartın’ın farklı güzelliklere sahip olmasına karşın bu güzellikleri işleyecek belediyecilik anlayışına sahip olmadığını söyleyen Aldatmaz, “ Projeleri destekleyen devlet gücümüz, doğal güzelliklerimiz, kültürel ve tarihi değerlerimiz… Her şeyimiz var ama bu güzellikleri işleyecek bir belediyecilik anlayışımız yok. Bartın’a bu anlayışı kazandırmak üzere yola çıktık. 31 Mart güçlü Bartın için tarihi bir fırsat. Halkımız bu tarihi fırsatı çok iyi kullanacak. Tercihlerini Bartın’ın gelişmesi, büyümesi, markalaşması, ekonomide canlılık kazanması yönünde kullanacaklar. Bizlerde halkımızın destekleriyle göreve geldiğimizde şehrimizi marka kent yapacak projelerle donatırken hem ekonomiye can katacağız hem de projelerimizle istihdam alanları yaratacağız. Şehrimizin sorunlarına da kısa sürede çözümler üreterek insanlarımıza çok daha yaşanabilir bir Bartın sunacağız.” Şeklinde konuştu.

 

Bakmadan Geçme