Bartın'da dev fuhuş operasyonu, 4 kişi tutuklandı

Biri hastalıklı 3 yabancı uyruklu kadın yakalandı...

EV SAHİPLERİ DİKKAT! KİRACILARINIZ NE İŞ YAPIYOR!
Bartın’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan fuhuş operasyonunda yabancı uyruklu 3 kadın sınır dışı edilirken 14 adres 1 ay süreyle mühürlendi. Yapılan sağlık muayenesinde fuhuş yapan kadınlardan birinde ise Frengi hastalığı tespit edildi.
Bartın’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yabancı uyruklu kadınlara yönelik fuhuş operasyonu düzenlendi.
Bartın’da çeşitli mahallelerindeki evlerde yaşayan yabancı uyruklu  O.A, J.V ve B.N fuhuş yaptıkları tespit edilerek yakalandı. Kadınların yapılan sağlık kontrolleri sonucunda birinde Frengi hastalığı tespit edildi. Operasyon sonrasında O.A, J.V ve B.N ülkeden sınır dışı edilirken fuhuş yaptıkları evleri 1 ay süreyle mühürlendi.
FUHUŞTAN 30 KİŞİYE İŞLEM, 4 KİŞİ TUTUKLANDI, 14 ADRES MÜHÜRLENDİ
Diğer yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından  kamu sağlığının korunması zührevi hastalıkların yayılmasının önlenmesi amacıyla fuhuşla ilgili yapılan çalışmalar sonucunda fuhuşa teşvik , aracılık ve zorlama olayı ile ilgili olarak toplam 30 kişiye işlem yapıldı. Yakalanan bu şahıslardan 4'ü tutuklanırken şüpheli şahıslara İl Umumî Hıfzıssıhha Kurulu kararınca para cezaları uygulandı. Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından fuhuş yapıldığı tespit edilen 12 ev ve 2 pansiyon  30 gün süreyle mühürlendi.


 

 

Bakmadan Geçme