Bartın'da akılalmaz olay

Kurban Bayramında kanlar içinde kaldı

Bartın'da akılalmaz olay
Bartın'da bayramda silahla vurulan bir kişinin, anahtarlık biçiminde suikast silahı ile annesi tarafından kaza ile vurulduğu ortaya çıktı. 
Annesi kaza ile oğlunu vurdu
Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere annesi ile birlikte İstanbul'dan Bartın’ın Ulus İlçesi Sarıfasıl köyünde yaşayan dayısının yanına gelen G.E.(30), dün evin önünde otururken nereden geldiği belli olmadığı belirtilen bir mermi ile göğsünden yaralanması üzerine 112 Sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesine sevk edildi. Jandarma olayla ilgili JASAT, Olay Yeri İnceleme ve İstihbarat Unsuru destekli özel ekip vasıtasıyla kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı. Merak ve endişe uyandıran olayla ilgili Köyde bulunan görgü tanıkları dahil olayın nasıl olduğunu bilinmediği yönünde ilerleyen çalışmalarını Bayram günü geceyarısına kadar derinleştiren Jandarma ekipleri sonunda olayı aydınlattı. Olayda yaralanan G.E.nin kendisine ait ve içinde 2 tabanca mermisi konulan ve üzerinde otomobil markasına ait logo bulunan anahtarlık şeklindeki silahı olduğu, bu anahtarlığı merak eden Annesi G.E.’nin (62) kurcalarken silahın birden patlaması sonucu olayın gerçekleştiğini ortaya çıkardı.  
Yaralı G.E.’nin ileri tetkik ve tedavi için Bolu İzzet Baysal Hastanesine sevk edilip tedavisinin devam ettiği, durumunun iyi olduğu bilgisi alındı. Jandarma suç aletine el koyarken ince olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Bartın'da akılalmaz olay
Bartın'da akılalmaz olay

Bakmadan Geçme