Bartın'da 200 kişi işe alınacak

İŞKUR işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak ve şartları nedir?

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında düzenlenecek olan personel alımına ilişkin İŞKUR iş ilanları yayınlandı.
TYP KAPSAMINDA BARTIN’DAKİ OKULLARA 200 İŞÇİ ALINACAK
Toplum Yararına Program kapsamında okullarımızda 9 ay süre ile çalıştırılmak üzere 200 kişi alınacak.Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan Toplum Yararına Program (TYP) Sözleşmesi Kapsamında;
1-Bartın'a 161 kişi, 2-Ulus'a 18 kişi
3-Amasra'ya 15 kişi, 4-Kurucaşile'ye 6 kişi olmak üzere toplam 200 kişi, 9 ay süreli okulların temizliğinde çalıştırılacak.
BAŞVURULAR, 31.08.2021-04.09.2021 TARİHLERİ ARASINDA
İŞKUR e-şube ve ALO-170 İletişim Hattı Üzerinden Alınacak. İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNE ŞAHSEN MÜRACAAT ALINMAYACAK. Noter Çekiliş Tarihi:
Bartın Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 8 Eylül 2021 Saat:10.00'da çekiliş yapılacak. (Kuralar İlgili Kurumların Sosyal Medya Hesaplarından Canlı olarak yayımlanacak.) BAŞVURU ŞARTLARI NELER? -Kuruma kayıtlı işsiz olmak -18 yaşını tamamlamak -Emekli ve malul aylığı almıyor olmak -Öğrenci olmamak. İŞKUR TYP BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? İŞKUR Başvuru ekranı üzerinde TYP numarası, uygulama alanı, başvuru başlangıç-bitiş tarihi, başvuru yapılacak il, başvuru yapılacak ilçe, TYP başlangıç ve bitiş tarihi gibi bilgileri girerek arama yapabiliyorsunuz. Sadece uygulama alanı kısmını seçerek de aramanızı yapabilirsiniz. İŞKUR ilanları üzerinden başvuruları kabul ediliyor.  Kimler Hangi Şartlarda Başvuru Yapabilir? Adaylar en az ilkokul mezunu olması gerekiyor. 18 yaşını doldurmuş ve 50 yaşını tamamlamamış olması isteniyor. Emekli olmamakla beraber her hangi bir kurumdan aylık almıyor olması gerekiyor. Temizlik görevlisi alımı için ayrıca sertifika istenmiyor.

Bartın'da 200 kişi işe alınacak

Bakmadan Geçme