Bartın'a iki kadın kaymakam vekili atandı

Göreve başladılar, hayırlı olsun...

Bartın’ın Kurucaşile ilçesine Kaymakam Vekili olarak Şeyma Polat , Ulus ilçesine de Zeynep Acar atandı.
Polat ve Acar geçen hafta Pazartesi itibari ile görevlerine başladı.
 

Kurucaşile Kaymakamı Polat’ın  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yıl Sonu Mesajı
 
Kaymakam vekili Polat ve Acar geçen hafta Pazartesi itibari ile görevlerine başladılar.
Kaymakam Şeyma POLAT’ın 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yıl Sonu Mesajı
2018-2019 eğitim öğretim yılını hep birlikte başarılı bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız.Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin sağlık ve huzur içerisinde bir tatil süreci geçirmelerini diliyorum.
 
Sevgili Öğrenciler; ‘’ Sizler tarihine, milletine,devletine sahip çıkan gençler olarak yetişecek, donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz içinde gereken her türlü çabayı göstereceğiz. Hepinizi gayretiniz ve başarılarınızdan dolayı kutluyor, iyi tatiller diliyorum.’’ Dedi.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, değerli yönetici ve öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi diliyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 
Şeyma POLAT
Kurucaşile Kaymakam V.
 
KAYMAKAM ŞEYMA POLAT KİMDİR
 
1993 yılında Ankara’nın Altındağ ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Kamu yönetimi bölümünden 2016 yılında mezun oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından 2018 yılında açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.Mesleğe Bolu Kaymakam adayı olarak başlayan Polat, sırasıyla Kahramankazan ve Sakaraya’nın Söğütlü ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. 10.06.2019 tarihinden itibaran Kurucaşile’de Kaymakam vekilliği görevini sürdürüyor.

 

Bakmadan Geçme