Bartın'a gelmekle hata yaptılar

Bu şekilde dolandırılan varsa polisi arasın! Esnafı dolandıran şahıslar kıskıvrak yakalandı,

Para üstü bahanesiyle dolandırıcılık yapan şüpheliler suçüstü yakalandı.
Bartın’da esnafı para üstü almadık bahanesiyle dolandıran 2 şüpheli yapılan operasyon sonrasında kıskıvrak yakalandı.
Bartın’da faaliyet gösteren bakkal,fırıncı ve manav gibi esnaflarımıza giderek kendilerinin daha önceden dükkandan alışveriş yaptığını alışverişten dolayı da kendisine eksik para üstünün verildiğini söyleyerek alışveriş yapmadığı halde  para üstünü almadım diyerek dolandırıcılık yapan 2 şüpheli Bartın Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Kumluca beldesinde 06 FG 6049 plaka araç içerisinde yakalandılar.
Yakalanan şüphelilerden  A.Y.Ç (57) isimli şahsın 15 adet dolandırıcılık, hırsızlık, görevli memura mukavemet ve kasten yaralama suçlarından kaydı olduğu ve aynı yöntem ile dolandırıcılık olayından Aydın ilimizden arandığı belirlendi.
Diğer şüpheli K.T(34) isimli şahsın kasten yaralama,hırsızlık suçlarından 4 adet kaydının olduğu saptandı.
Bartın il merkezi ve çevresinde bakkal, fırın ve pastaneci olmak üzere şuan için 5 esnafın dolandırıldığı ve bu sayının artabileceği belirtildi.
TESADÜFÜN BÖYLESİ
Dolandırılan esnafın 2 bakkal dükkânı olunca ve yine aynı şekilde aynı dolandırıcı numara yaptığında esnaf tanıyor ve polisi arayacağını söyleyince ilk bakkal dükkanından verdiği 50 TL’yi kurtarıyor. Tesadüfün de böylesi

Benzer şekilde dolandırılan vatandaşlarımızın 0378 227 7279’dan Dahili 5512’yi veya
0378 227 0074’den dahili 5525 numaralı hatları aramaları istendi.

 

Bakmadan Geçme