Balmar 7. Şubesini Çatmaca'da açtı

Balmar Marketler Zincirinin Çatmaca şubesinin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü binası yanında yer alan BALMAR Çatmaca Şubesi görkemli bir törenle açılışı yapılarak hizmete girdi.
Uygun fiyatları, geniş ürün yelpazesi, otopark alanlı ve güler yüzlü personeli ile alışverişte müşterilerine her türlü konforu sunan BALMAR Marketler zincirinin yeni mağazası Çatmaca BALMAR açılışı yapılarak hizmete girdi. Balmar Marketler zincirinin sahipleri Balık ailesi ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşen törende Bartın’ın önde gelen isimleri bir araya geldi.
Törene AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı,İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, bürokratlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende açılış kurdelesini Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın ve Balık ailesi fertleri birlikte kesitler. Okunan dualarının ardından gerçekleşen açılışın akabinde davetliler Balmar Çatmaca şubesini gezdiler.
Belediye Başkanı Akın açılışı yapılan iş yerinin Bartın halkı başta olmak üzere herkese hayırlı olmasını dilerken Balık ailesi fertlerine üzerinde bereket duasının yer aldığı tablo hediye etti.
Milletvekili Tunç’ta konuşmasında, “Bu güzel günde güzel bir işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. BALMAR Bartın’ımızın bir markası. Bugün BALMAR’ın 7’nci şubesi açılıyor. Daha nice şubelere diyoruz İnşallah. Bartın’da bu tür iş yerlerinin açılması çok önemli. İş yerlerimizin çoğalması aynı zamanda istihdamın da artması anlamına geliyor. Ticaret Odası Başkanımız Halil Balık iş adamlarımızı koordine eden Ticaret Odasının başında. Aynı zamanda BALMAR’ın sahiplerinden. Alpay Balık amcamızda Polisgücü Voleybol takımından sürekli birlikte mesai sarf ettiğimiz değerli bir büyüğümüz. BALMAR’ın 7’nci şubesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Balık Ailesi: “Büyük mutluluk duyuyoruz”
Balık ailesi mensupları davetlilerin tebriklerini kabul ettikleri açılış sonrasında  açıklamalarda bulunarak “Bartın’da ki 7’nci şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Açılış törenine katılan tüm konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Günümüzde yerel kuruluşların ayakta kalmasının çok önemli olduğu bir zaman içerisinde 7’nci  şubemizi açıyor olmak ayrıca gurur verici. Dileğimiz diğer sektörlerde de yerli kuruluşların aynı şekilde varlıklarını büyüyerek devam ettirmeleridir. Bu şubemizde ki personellerimizle aynı zamanda istihdama sunduğumuz katkıda artmış olacak. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz.” Dediler.


 
 

Bakmadan Geçme