BAL Ligi Baraj Maçının Tarihi Belli Oldu

BAL (bölgesel amatör lig) liginde ilimizi temsil edecek takımı belirleyecek olan Bartınspor - Amasraspor baraj müsabaka tarihi belli oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR, Futbol Federasyonu Bartın Temsilcisi Esat GÜNAYDIN, ASKF İl Temsilcisi Turgut ALTINÇUBUK, Bartınspor Temsilcisi Şennur BERBER, Amasraspor Temsilcisi Erhan ZAMAN katıldı.

2017-2018 sezonu Bölgesel Amatör Lig ve İllerin en üst yerel liglerinin tamamlanmasından sonra BAL Statüsüne göre oynanması gereken 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak takımın belirleneceği baraj müsabakasının tarhi belirlendi.

Bartın Spor – Amasra Spor arasında oynanacak olan BAL ligi Baraj Müsabakasının Atatürk Stadyumunda 15  Nisan 2018 Pazar günü
saat 15.00’da oynanması kararlaştırıldı.

Atatürk Stadı protokol girişine göre sağ tarafı Bartın Spor taraftarına, sol tarafının Amasra Spor taraftarına ayrılırken aynı şekilde takımların yedek kulübelerinin de sahaya girişte sağ tarafı Bartın Spor kulübüne, sol tarafı Amasra Spor kulübüne tahsis edilmesine karar verildi.


Bakmadan Geçme