Baklavacı Efendi'den Bartın'a teşekkür

Bartın'da Baklava denilince akıllara Antepli Baklavacı Efendi geliyor.

Bartın’da 2 yıldır hizmet veren ve açıldığı günden beri büyük ilgi gören Antepli Baklavacı Efendi, baklava çeşitlerine gösterilen ilgiden dolayı Bartın halkına teşekkür etti.
Bülent Ecevit Bulvarı Çatmaca ışıklı kavşak’ta hizmet veren Antepli Baklavacı Efendi, açıldığı ilk günden beri kaliteden ödün vermeden baklavaları ile Bartınlıların büyük beğenisini kazandı.
 
Baklavacılık sektöründe kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile büyük beğeni kazanan Baklavacı Efendi firma sahibi Mehmet Porsuk, ürünlere gösterilen yoğun ilgiden dolayı Bartın halkına teşekkür etti.
 
Baklavacı Efendi olarak titizlikle Gerçek Gaziantep Baklavasını üretmekten ve Bartınlılara sunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Mehmet Porsuk, “tüm Bartınlıları sadece müşterimiz olarak değil, misafirimiz olarak da Baklavalarımızı tatmaları için bekliyoruz.” dedi.
Baklavacı Efendi olarak, ürünlerin lezzeti, hafifliği, hijyeni ve en önemlisi gerçek Gaziantep Baklavası olma niteliğinde ısrarcı olduklarını belirten Porsuk, Fıstıklı ve cevizli Baklava, şöbiyet, fıstıklı kuru baklava, havuç dilimi, Antep fıstıklı sarma, cevizli ev baklavası çeşitleri ile hizmet verdiklerini söyledi.
 
BARTIN’DA BAŞKA ŞUBEMİZ YOK
Bartın’da başka bir şubesi olmayan Baklavacı Efendi, Zonguldak şubesini de faaliyete geçirerek hizmet ağını genişletti.
 
Biz tatlıcı değiliz, baklavacıyız. Baklava yapmak bir sanattır. Şairin dediği gibi " Baklavacı yalan söylese de baklava asla yalan söylemez"
 
Baklavacı Efendi'ye sipariş vermek için 0 541 288 6946 ve (0378) 227 08 27 numaralı  telefonu arayabilirsiniz.

 

Bakmadan Geçme